• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Hitman: Contracts windows çalışmayı durdurdu

6dgok123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba, Win. 8.1 kullanıcısıyım, Hitman:Contracts'ı indirdim, çalıştırmak istediğimde , Windows çalışmayı durdurdu hatası alıyorum, yani direk çöküyor bunun sebebi nedir?SİSTEM:4 GB RAM2 GB NVIDIA GeForce 840Mi5-4210M, 2.60 ~ 3.10 Ghz

Hatanın fotoğrafını çekip atar mısınız ? Explorer.exe mi çalıştırmayı durdurdu yoksa hitman.exe falan mı ?

"
Hatanın fotoğrafını çekip atar mısınız ? Explorer.exe mi çalıştırmayı durdurdu yoksa hitman.exe falan mı ?
""hitman.exe çalışmayı durdurdu" idi.,Şuan dışardayım, eve gidince tekrar bakıcam.Atıcam, saat 13:00 'da atabilirim ancak.- - - Mesaj Güncellendi - - -
Oyun orjinalmi korsanmı?
Korsan :/,Dosyaları eksik olma ihtimali % kaç torrent indirdim :O

"""hitman.exe çalışmayı durdurdu" idi.,Şuan dışardayım, eve gidince tekrar bakıcam.Atıcam, saat 13:00 'da atabilirim ancak.- - - Mesaj Güncellendi - - -Korsan :/,Dosyaları eksik olma ihtimali % kaç torrent indirdim :O

İndirmiş olduğunuz oyunu mümkünse IObit Uninstaller ile silip güvendiğiniz sorunsuz sitelerden indirmeyi deneyin. Veya başka bir crack ile deneyin.

Ekran kartı driverin directx güncel mi?

Ekran kartı driverin directx güncel mi?

Evet

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yokmudur bir yol/yöntem ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Sorunu çözdüm arkadaşlar, ..... indirdim dosyanın içine attım ve problem ortadan kalktı, ilgilenen herkese sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum iyi forumlar.