FeeLiT dedi ki:Arkadaşlar biraz önce Hitman Blood Money oyununuda bitirdim.Serinin en iyi oyunuydu bence özellikle bu oyunun sonu mükemmel bitiyor gerçi ajan 47 ölüyor ama olsun![]()
abi ölüyo deyince şok oldum yav altı okudum rahatladım sağoloBsCuR HoMmE dedi ki:FeeLiT dedi ki:Arkadaşlar biraz önce Hitman Blood Money oyununuda bitirdim.Serinin en iyi oyunuydu bence özellikle bu oyunun sonu mükemmel bitiyor gerçi ajan 47 ölüyor ama olsun![]()
Dostum konu cok eskı gezerken gozume takıldı ama oyunun sonunda ajan 47 ölmüyo...Tabutta yatarken kalp atısları atmaya basladıgında "W"ya basıyosun sureklı ve Hitman kalkıyo !!! Ortalıgı duman edip oyunu öyle bıtıryosun...
bdco dedi ki:abi ölüyo deyince şok oldum yav altı okudum rahatladım sağoloBsCuR HoMmE dedi ki:FeeLiT dedi ki:Arkadaşlar biraz önce Hitman Blood Money oyununuda bitirdim.Serinin en iyi oyunuydu bence özellikle bu oyunun sonu mükemmel bitiyor gerçi ajan 47 ölüyor ama olsun![]()
Dostum konu cok eskı gezerken gozume takıldı ama oyunun sonunda ajan 47 ölmüyo...Tabutta yatarken kalp atısları atmaya basladıgında "W"ya basıyosun sureklı ve Hitman kalkıyo !!! Ortalıgı duman edip oyunu öyle bıtıryosun...