Hitler Yahudi Çıktı!

emreiii

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Nazi lideri ve Yahudi düşmanı Adolf Hitler'in DNA testi sonuçları büyük şaşkınlık yarattı

fft2mm321831.jpg

Nazi lideri ve Yahudi düşmanı Adolf Hitler’in, DNA sonuçlarına göre, ‘Yahudi’ ve ‘Afrika’ kökenli olduğunun ortaya çıktığı iddia edildi. Daily Mail gazetesi, Hitler’in akrabalarından alınan DNA örneklerine yapılan testler sonucunda, ‘Yahudi’ ve ‘Afrika’ kökenli olduğunun anlaşıldığı yazdı.

KROMOZOMLAR ALMANYA VE AVRUPA’DA YOK

Hitler’in akrabalarından alınan örneklerden elde edilen ‘Haplopgroup E1b1b’ (Y-DNA) adlı kromozomun, Almanya ve Batı Avrupa’da pek nadir bulunduğu, daha çok Afrika’nın Fas, Cezayir, Libya, Tunus gibi ülkelerinin yanı sıra Aşkenaz ve Seferad Yahudileri’nde bulunduğu kaydedildi.

Gazeteci Jean-Paul Mulders ile tarihçi March Vermeeren, DNA örneklerini kullanarak, Hitler’in 39 akrabasının izini sürmüştü. Yapılan araştırma sırasında Avusturyalı çiftçi Norberth H.’nin, Hitlerin öz yeğeni olduğu ortaya çıkmıştı.

Kaynak

penguin

Profesör
Reaksiyon puanı
201
O halde, şimdi kendi soyunu mu kırmış oluyor? :)

TehPARADOX

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Kendisi Avusturyalı fakat kesinlikle yahudi değildir.

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Bu Haberi Yahudiler çıkarmıştır...

Kendilerince Hitleri küçük düşürecekler...

Nebukadnezar :thumbup1:
Hitler:thumbup1:

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
Babası yahudi ve annesine yaptıklarından dolayı yahudilerden öc almak istemiyo muydu zaten???

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
Kendisi Avusturyalı fakat kesinlikle yahudi değildir.

akraban mı nerden biliyorsun yahudi olmadığını bilim yahudi diyor ki dedesinin yahudi olduğunu herkes bilir dedesi aynı zamanda babası gibi bir durumda var bunları örtbas etmek için kendi ailesini bile katletti hitler neyse zamanla ak koyun kara koyun belli olacak ama yahudi çıkmasına şaşırmamakla beraber üzüldüm diyebilirim :)

TehPARADOX

Profesör
Reaksiyon puanı
44
akraban mı nerden biliyorsun yahudi olmadığını bilim yahudi diyor ki dedesinin yahudi olduğunu herkes bilir dedesi aynı zamanda babası gibi bir durumda var bunları örtbas etmek için kendi ailesini bile katletti hitler neyse zamanla ak koyun kara koyun belli olacak ama yahudi çıkmasına şaşırmamakla beraber üzüldüm diyebilirim :)

Az çok Hitler hakkında bilgiye sahibim ve kendisinin yahudi olmadığını okuduğum kitaplar ve izlediğim belgesellerde destekler.

Bu arada yapıcağınız son iş yahudi sempatizanlığı olsun.

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Adam anlamış işte yahudilerin nasıl bir insan olduklarını. Bunu da anlayınca yahudilere düşman olmuş :)

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
önemli olan düşündüğüdür.olsun olmasın farketmez.

Lykan

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Günaydıııııııııııııın ben bunu 10 yıl önce bir kitapta okumuştum Hitler öz be öz yahudi evladıdır.

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250

yanlış hatırlamıyorsam arkadaş hitlerin akrabasıydı :)

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Soyu nolursa olsun bu İsrailli yahudilerin kökünü kurutsaymış keşke. İsrailliler yaşamayı hak etmiyo çünkü :@

tetrapanazomi

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Adolf Hitleri'in gerçek bir yahudi olduğu zaten öteden beri bilinmekte, söylenmektedir. Yahudileri katletti iddiası hakkında da kayıtlara başvurulduğu zaman toplama kamplarında yok edilen kişilerin yahudi değil polonyalı yahudi olmayan museviler, yeni kurulacak israil devletine göç etmeyi kabul etmeyen varlıklı yahudiler ve fakir, sakat, yaşlı, ağır hasta yahudiler olduğu görülür.

Irkçılığın kaynağı siyonist düşüncedir. En koyusu da kabalacı dindar yahudiler tarafından yaşanmaktadır. Hitler'in ortaya koyduğu katliam projesi yahudi ırkını kusursuzlaştırmak için yahudilerce planlanmıştır.

Yahudi ırkından olmayan birinin musevilik dinine mensup olması yahudilerce kabul edilmemektedir. Yani musevilik 'milli bir din' olup sadece yahudilere aittir. Hitlerin katlettiği musevilerin çok büyük bir bölümü yahudi olmayan polonyalı ve diğer musevilerden oluşmaktadır.

Bir yahudi olan Steven Spielberg'in filme çektiği Schindler de yeni kurulacak israil devleti için işe yarayabilecek yahudilerin belirlenmesi, kalanların itlaf edilmesi için listeler hazırlamış bir alman yahudisidir.

İkinci dünya savaşının hemen ardından israil devletinin kurulması ve dünyanın her yerindeki mesleki veya maddi ağırlığı olan yahudilerin buraya yerleştirilmesi için yapılan sistematik çalışmalar da manidardır.

tetrapanazomi

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Unutmadan ekleyeyim; Nazilerin üstün ırk yaratma çabaları içinde sundukları Alman ırkının özellikleri diye belirtilen sarı saç ve mavi göz esasen yahudi ırkının özellikleridir. Yapılan araştırmalarla yahudi ırkından olmayıp sarı saç, mavi göz, açık renk ten özelliklerine sahip binlerce roman da katledildi. Muhetemelen katledilen Roman sayısı toplam cinayetlerin yarısına ulaşmaktadır ve her nedense kimse bundan bahsetmez.
Ayrıca Sovyetler Birliği topraklarında yayılmış şekilde yaşayan yahudi olmayan museviler de naziler tarafından katledildi.
Savaş esnasında avrupadaki onbinlerce genç yahudi filistindeki Yishuv yahudi toplama merkezine gönderildi. Savaşın hemen ardından kurulan (1948) İsrail devleti bu gençleri teker teker kontrol ederek vatandaşı haline getirdi.

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Dİyelim ki öyle.. Vatana millete yetişe hayırlı evlat bu demek mi oluyor şimdi. :d

Alemci_Dayı

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Ben Hitlerin bir tane bile yahudi öldürdüğüne inanmıyorudum ve hitlerin yahudi olduğu haberleri üzerine artık dahada eminim ..

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
hiç fark etmez soynun ne oldugu yaptıkları insanlık namına kabul edilemez. Lakin almanyanın ekonomisini yahudilerin elinden kurtardıgıda bir gerçektir.

walcott39026

Asistan
Reaksiyon puanı
16
sonuçta tüm insanlar kardeş değil mı o zaman bu tez doğru olabilir

firefox4ever

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Soyu nolursa olsun bu İsrailli yahudilerin kökünü kurutsaymış keşke. İsrailliler yaşamayı hak etmiyo çünkü :@
Yapacağınız son şey Hitler'i desteklemek olsun.O desteklediğin Hitler'i takip edenler bugün Almanya'da Türkleri öldürüyor.

halo5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Adam ölmüş gitmiş isterse ingiliz olsun ne fark eder

tun@h@n

Doçent
Reaksiyon puanı
6
yahudi olup olmadığı meçhul ama yaptığı soykırımın yahudilerin işine yaradığı kesin.o soykırım sayesinde yahudiler FİLİSTİN TOPRAKLARINDA israil devletini ilan edebilmişlerdir.tabi soykırıma uğramış,mağdur bir milletede dünya itiraz edememiştir.

yildiz61

Doçent
Reaksiyon puanı
5
hiç fark etmez soynun ne oldugu yaptıkları insanlık namına kabul edilemez. Lakin almanyanın ekonomisini yahudilerin elinden kurtardıgıda bir gerçektir.
Suanda kimin elinde? Ben almanyada yasiyorum...
Hitlerin yaptiklari bir yana ben hitler icin cok farkli birsey dusunuyorum..Bence hitleri kullanan amerikaydi paranoyak bir dusunce ama ben oyle dusunuyorum...

turgutreisfb

Profesör
Reaksiyon puanı
37
ya bu yazılanlara ehl-i kubur(bknz:hüseyin çelik) bile güler :D
hitler o kadar megolomanyak bir kişilikti ki ari alman ırkını ortaya çıkartmak için yahudileri öldürdüğü yetmiyor gibi öz mü öz alman çoçuklarını (fiziksel veya zihinsel engelli) toplatıp öldürtmüştür fetettiği bölgelerde ise çeşitli etnik grublarıda (sayısal olarak en fazla çingene) toplama kamplarında öldürtmüştür
ama bende bir belgeselde dinlemiştim hitlerin büyük büyük babannesimi ne yahudi imiş (tam emin değilim)

by_xps

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Suanda kimin elinde? Ben almanyada yasiyorum...
Hitlerin yaptiklari bir yana ben hitler icin cok farkli birsey dusunuyorum..Bence hitleri kullanan amerikaydi paranoyak bir dusunce ama ben oyle dusunuyorum...

Degişik Bİr düşününce olabilir de olmayabilirde bu kesin birşey dewgil fakat su dedigine katılıyorum Şuan kimin elinde ?

İsrail suan dünya ekonomisini elinde tutan bir lider ne yazıkkı.:(

Hitleri desteklemiyorum fakat yaptıgı işi tam yapsaydı şimdi herşey daha farklı olabilirdi.:sleep: