Hisense marka LED Tv ler sizce nasıl?

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan ahmedcan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ahmedcan

Öğrenci
Katılım
1 Ekim 2008
Mesajlar
33
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Arkadaşlar Hisense marka LED TV almak istiyorum. Şöyle 21 inch olacak, hem pc me bağlayacam hemde televizyon olarak kullanacam hemde harddiskimi bağlayarak film izleyeceğim. Hisense'nin istediğim modelleri fiyat olarak uygun ama bu markaya pek güvenemiyorum. Sizce bu marka nasıl bide siz ne önerirsiniz?
 

BEFEGA

Profesör
Katılım
9 Kasım 2010
Mesajlar
1,441
Reaksiyon puanı
5
Puanları
218
Konum
Ankara
Çok kalitesiz bir görüntüsü var. Ayriyeten dış plastik çerçeve çok adice yapılmış. Çin malı işte ;)

Bence ona vereceğin parayı üstüne biraz daha koyarak başka markalara yönelebilirsin :) (LG,Samsung vb.)
 

pcwolf

Dekan
Katılım
21 Ocak 2009
Mesajlar
7,542
Reaksiyon puanı
33
Puanları
1,228
Bir senedir Lcd tvsini kullanıyoruz bizimki daha dandik denilebilir, maşallah hiçbir sorunu yok. Çin malı işte demek tutarsız ... atmaktan başka birşey değil, kalitelisi var kalitesizi var. O çinliler uçak yaptı oldu ki Ülkemiz aldı, binmez misiniz düşer diye?
 

YellowRed

Rektör
Katılım
2 Ekim 2008
Mesajlar
13,567
Reaksiyon puanı
27
Puanları
0
Hisense çinin en çok satan markalarından biri bildiğim kadarıyla ama işte çin olunca insan tırsıyor. lg ve samsung gibi kore olsa neyse. :)
 
Üst