500W güç kaynağı RTX 3050 için yeterli.Anakartım : A320M-Pro Max
İşlemci : Ryzen 5 5500
Rtx 3050 sipariş ettim bu yazdığım psu rtx 3050 yi beslermi sizce? resmini atıyorum.
psu kalitesiz falan diyolardı da500W güç kaynağı RTX 3050 için yeterli.
Evet, güç kaynağının kalitesiz olması başka bir konu, ancak bu 500W güç kaynağı RTX 3050'yi çalıştırabilir. Yine de güç kaynağını değiştirmeni öneririm, çünkü güç kaynağı bozulursa sistemdeki diğer parçalar da zarar görebilir.psu kalitesiz falan diyolardı da
yakında değiştircem zaten de 3 4 gün böyle kullanıcam sıkıntı olurmu acabaEvet, güç kaynağının kalitesiz olması başka bir konu, ancak bu 500W güç kaynağı RTX 3050'yi çalıştırabilir. Yine de güç kaynağını değiştirmeni öneririm, çünkü güç kaynağı bozulursa sistemdeki diğer parçalar da zarar görebilir.
4 gün boyunca bir sorun olup olmaması tamamen güç kaynağıyla ilgili, ancak ben 4 günü idare edebileceğini düşünüyorum. Ayrıca, değişecekseniz, ileriye dönük olması için 600W gücünde bir güç kaynağı almanız daha iyi olacaktır.yakında değiştircem zaten de 3 4 gün böyle kullanıcam sıkıntı olurmu acaba
max 1500tl psu önerirmisiniz4 gün boyunca bir sorun olup olmaması tamamen güç kaynağıyla ilgili, ancak ben 4 günü idare edebileceğini düşünüyorum. Ayrıca, değişecekseniz, ileriye dönük olması için 600W gücünde bir güç kaynağı almanız daha iyi olacaktır.
Bütçenize göre, 550W'lik bir FSP güç kaynağı mevcut. Ancak, eğer bütçenizi 1800 TL'ye çıkarabilirseniz, 650W'lik olanını da alabilirsiniz. Yine de 550W gücündeki güç kaynağının yeterli olacağını düşünüyorum.max 1500tl psu önerirmisiniz
benim anakarta uyumlu olurmukiBütçenize göre, 550W'lik bir FSP güç kaynağı mevcut. Ancak, eğer bütçenizi 1800 TL'ye çıkarabilirseniz, 650W'lik olanını da alabilirsiniz. Yine de 550W gücündeki güç kaynağının yeterli olacağını düşünüyorum.
![]()
FSP HYPER H3-550 80+ PRO 550W Güç Kaynağı
ATX 12 v2.52 standardına ve en son güvenlik yönetmeliğine (62368) uygun Hyper 80+ Pro power supply, üstün özellikleri ve tamamen siyah kablolara sahip tasarımı ile PC’nize parlak bir görünüm…www.gaming.gen.tr
Evet, bu güç kaynağı sisteminizle uyumlu ve herhangi bir sorun yaşamazsınız.benim anakarta uyumlu olurmuki
bir süre bununla kullancam ya inşalllah bişey olmazEvet, bu güç kaynağı sisteminizle uyumlu ve herhangi bir sorun yaşamazsınız.
max 1500tl psu önerirmisiniz
Psu'yu bu ekran kartına taktığınız için yanma gibi sorunlar olmaz, yani önceden yanma ihtimali ne kadar ise şimdi de öyle.şuan eski psuyla ekran kartını taktım sıkıntı olurmu acaba yanma falan?
aynı psu ile 1050 ti oynuyordum rtx 3050 aldım fakat psu kalitesiz olduğundan takmadımPsu'yu bu ekran kartına taktığınız için yanma gibi sorunlar olmaz, yani önceden yanma ihtimali ne kadar ise şimdi de öyle.