- Konuyu başlatan
- Reaksiyon puanı
- 351
maşallah ne puan almuş öyle
hangoover dan kat kat iyiydi
Dhoom '3 ülkemizde de vizyona girecekmis...
![]()
DON 2
My Name Is Khan'daki oyuncunun gerçekten güzel bir filmi, aksiyon sevenler için.
Hocam, kendisi Shah Rukh Khan olup Bollywood 'un Kralı olarak bilinmektedir. Hindistan'da gişe rekoru kırmış birçok filmde Shah Rukh, Salman ve Aamir Khan' ın adını duyarsınız. King Khan lar 10 numaradır.![]()
Haklısın, bu KHAN'lar hindistan sinemasını tapulamışlar yav![]()
[MENTION=38650]neet[/MENTION] Hocam, bu gece, daha doğrusu birazdan başlıyorum izlemeye.. Ama bunu peşinen söyleyeyim: "Eğer içinde SRK varsa, bir de üstüne Depeeeekaaaa da varsa..Değmeyin keyfime.. Senaryo kötü olsa, film berbat olsa bile -ki öyle olacağını zannetmiyorum- ..yine de Ben Her Türlü Beğenirim gibime geliyor"@EropaKING hocam chennai express ile ilgili yorumunu merakla bekliyorum.![]()
@EropaKING hocam chennai express ile ilgili yorumunu merakla bekliyorum.![]()
ellerinize sağlık hocam.![]()
@neet Hocam, nam-ı diğer zoki Üstat...
Chennai Express i izledim.. Film tamamen benim hayranı olduğum Dilwale Dulhania Le Jayenge filmi üzerine kurulmuş. Eğer DDLJayenge yi seyrettiyseniz daha 10. dakikadan itibaren oraya göndermeler yapılmaya başlandığını göreceksiniz.
Film romantik bir komedi. Yer yer abartı hareketler yok değil..Ama SRK bu, gene yapıyor yapacağını...
Helvacı kahramanımızın başından geçenleri anlatan Film hakkında bir spoiler vermeyeceğim fakat ben 2 saat 19 dakika boyunca sıkılmadan izlediğimi söyleyebilirim.
Bu arada eğer filmi seyretmediyseniz bence biraz daha beklemenizde fayda var. Şimdilik Görüntü ve Altyazı pek tatmin etmiyor.