Dilara Kaya
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3,756
TikTok için çok mantıklı bir hareket olmuş.
Özellikle küçük çocuklar için yasaklanması lazımGözümüz yollarda. Bayramda beklenen misafir yolda başkalarına uğruyor.
Bencede.Özellikle küçük çocuklar için yasaklanması lazım
Dans etsinler yine zararsızlar ama o kadar kötü şeyler gördüm ki buraya bile atamadımdarısı bize artık yaşıtlarımın dışarda saçma sapan dans edip yaşıtlarıma karşı genel olarka kötü bir düşünce çıkmasını izleyememem
Katılıyorum.Özellikle küçük çocuklar için yasaklanması lazım
Dans a bende razıyım ama bazı videolar da erkek, kızın temas edilmemesi gereken yerlerine temas ediyor bu da o videoyu izleyen küçükleri olumsuz etkiler.Dans etsinler yine zararsızlar ama o kadar kötü şeyler gördüm ki buraya bile atamadım
anneannenin kafasını suya sokma challenge ı unutmuşsunDünya'nın kim bilir ne kadar güzel zamanları dönemleri vardı, bizim denk geldiğimiz zamana bak arkadaş. Tik tok, kusma challenge, tükürüp kaçma challenge, balon patlatma yarışmaları, survivor...vs.
Ülkenin IQ seviyesi düştüDünya'nın kim bilir ne kadar güzel zamanları dönemleri vardı, bizim denk geldiğimiz zamana bak arkadaş. Tik tok, kusma challenge, tükürüp kaçma challenge, balon patlatma yarışmaları, survivor...vs.
Aslında doğru diyorsun Tiktok yalnış kullanılıyor. Yabancılar da çok güzel şeyler yapanlar varanneannenin kafasını suya sokma challenge ı unutmuşsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
aslında sorun uygulamada değil bence kullanılış biçiminde yoksa tiktok da güzel işler yapan insan sayısıda mevcut
(çok azda olsa )
Türkiye de tiktoğun 5 maddeyle özetliyimÜlkenin IQ seviyesi düştü
Aslında doğru diyorsun Tiktok yalnış kullanılıyor. Yabancılar da çok güzel şeyler yapanlar var
Görseldeki cihaz ne acaba kafamdaki soruTikTok için çok mantıklı bir hareket olmuş.
Böyle birşey olursa kekolar intihar eder.Hadi darısı Türkiye'ye
EkipmanlarTürkiye de tiktoğun 5 maddeyle özetliyim
1- kendini havalı sanan erkeklerin birbirine sataşması
2- saçma replik taklitleri
3- Saçma danslar (normal danslara laf atmadım saçma olanlar sadece)
4-Yolda giden 2 kişinin biribirene çarpıp kavga etmesi sonra birinin dayak yiyip 5 adamla gelmesi
5-birbirinin ayakkabısını bağlayan 2 kişi
4 asma kilit kolyrBöyle birşey olursa kekolar intihar eder.
Ekipmanlar
1-Dizine kadar değecek çorap
2-Benden büyük ayakkabı
3-Değişik saç stilleri
Küçücük çocuklar tecavüz temalı videolar çekiyor onu gördüğümde şok oldum kanım dondu resmenanneannenin kafasını suya sokma challenge ı unutmuşsun
onları ben görmedim ama bunca şeyden sonra bunuda yapmışlarsa şaşırmam sadece yaşıtlarıma üzülürümKüçücük çocuklar tecavüz temalı videolar çekiyor onu gördüğümde şok oldum kanım dondu resmen
Aslında Tiktok bu tür videoları kaldırmalı, çünkü bunu başka bir çocuk izlese ondan etkilenip oda aynısını yapabilir.Küçücük çocuklar tecavüz temalı videolar çekiyor onu gördüğümde şok oldum kanım dondu resmen
Atacaktım buraya ama ikilemde kaldımonları ben görmedim ama bunca şeyden sonra bunuda yapmışlarsa şaşırmam sadece yaşıtlarıma üzülürüm
Forumda da yaşı küçükler var bence atmaman en doğrusu.Atacaktım buraya ama ikilemde kaldım
ben ailelerdede suç görüyorum veriyo eline teolfunu tableti çocuk ne yapıyo tabletle umrunda olmuyoAslında Tiktok bu tür videoları kaldırmalı, çünkü bunu başka bir çocuk izlese ondan etkilenip oda aynısını yapabilir.
atmayın benceAtacaktım buraya ama ikilemde kaldım
atmayın benceAtacaktım buraya ama ikilemde kaldım
Eğer onlar anne baba olup çocukla ilgilense bunlar olmaz. Ebeveyn i ilgilenmemek için çocuğun eline tableti veriyor sonra çocuk çok saygısız birine dönüşüyor. 7 yaşındaki çocuk küfür ediyor. Eğer anne baba biraz ilgi gösterse. Böyle şeyler olmayacak.ben ailelerdede suç görüyorum veriyo eline teolfunu tableti çocuk ne yapıyo tabletle umrunda olmuyo
Kesinlikle hiç mi kontrol etmez insan çocuğunuben ailelerdede suç görüyorum veriyo eline teolfunu tableti çocuk ne yapıyo tabletle umrunda olmuyo
Neden kontrol etsinki dizi si başlamıştır.Kesinlikle hiç mi kontrol etmez insan çocuğunu
Çocuk yapmak için de ehliyet verilmeli cidden hale bakNeden kontrol etsinki dizi si başlamıştır.
ehliyeti bakkaldan alanlar olur yineÇocuk yapmak için de ehliyet verilmeli cidden hale bak