HIMYM'de Sizin Karakteriniz Kim ?

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
HIMYM izlemiş olanlar sizce size en sempatik , en yakın gelen , ben bu dizide olsaydım şu olurdum dediğiniz karakter var mı? (Ben daha çok Marshall gibiyim ama o biraz abartmış :D )

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
cümlenizden hiç bir şey anlamadım ? Ne olduğunu soruyorsanız HIMYM (How I Met Your Mother) dizisidir.8 Sezon ve her her sezon 24 bölüm'den oluşuyor.Bölümler ise 20dk'dan oluşuyor her ne kadar az gibi görünsede o kadar içi doludur.İzlemeni tavsiye ederim.Efsa ... wait for us nevi bir dizidir.(Diziden bir replik izlersen anlarsın :D )

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Wait for us değil wait for it yalnız. 18 yaşındayım ama şuana kadar en mutlu en zevkli şey ne senin için deseler. Bu dizinin bütün bölümlerinin her saniyesi hayatımdaki en mutlu anlardı. Hayatımda izlediğim en iyi video görüntü dizi film hareketli bişey yani. Hiç bir sevgilimi gram özlemiyorum bu diziyi özlediğim kadar. Çeksinler. B.ka sarsınlar. Bi 20 sene daha izlemezsem namerdim. Ahanda buraya yazıyorum. Bu 5 eleman toplanıp muhabbet etsin bende oturup dinlemek izlemek için para veriyim. Ayrıca wait for it için legendary daha uygun.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Wait for us değil wait for it yalnız. 18 yaşındayım ama şuana kadar en mutlu en zevkli şey ne senin için deseler. Bu dizinin bütün bölümlerinin her saniyesi hayatımdaki en mutlu anlardı. Hayatımda izlediğim en iyi video görüntü dizi film hareketli bişey yani. Hiç bir sevgilimi gram özlemiyorum bu diziyi özlediğim kadar. Çeksinler. B.ka sarsınlar. Bi 20 sene daha izlemezsem namerdim. Ahanda buraya yazıyorum. Bu 5 eleman toplanıp muhabbet etsin bende oturup dinlemek izlemek için para veriyim. Ayrıca wait for it için legendary daha uygun.
her kelimesine katılıyorum :D , evet wait for it olacaktı aklımda yanlış kalmış kusura bakmayın :) Peki size hangisi daha yakın geliyor ?

j.connor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben daha çok Ted gibiyim ama biraz daha çekingen olanı :D

Barış1234

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Barney adamimdir icinde fedakar disarda anladiniz siz ,[emoji2]

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
işte bu yorum sağlam olmuş. :D

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
yanlız bir şey dikkatimi çekti , ted'in aşık olduğu kadınlar hemen hemen hepsi sarışın :)
birbirinden farklı özelliklerde kadınlar seviyorum zaten 7. sezonda fark ettiğim şey finalde gerçekleşmişti. :D
bu sıcaklıkta bir dizi de zor gelir bu saatten sonra keyfine vararak izle.

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
3-4. sezonlardan sonra saçma rutin bi olay döngüsü etrafında dönmekten kendini alamayan severek izlediğim bi dizidir. Bazen bu rutinden kaçmak için kahramanlara olur olmadik şeyler yaptırdılar ama yemedi yani. Marshall ile lily nin hep bebek, iş , para olayı, barney in gün geçtikçe abartilan abazanligi, Ted in umutsuzca etrafta aranışı. Sürekli birisiyle çıkıp aynı zamanda robini kesmesi. Robin in de evlenemem çocuk yapamam diyip triplere girmesi beni bir nevi diziden soğuttu ama anlık espriler için 2 kere baştan sona izledim. Finali de berbat zaten. Tam bi hayal kırıklığı. Spoiler vermiyim şimdi :D