Matthew Bellamy
Profesör
HIMYM izlemiş olanlar sizce size en sempatik , en yakın gelen , ben bu dizide olsaydım şu olurdum dediğiniz karakter var mı? (Ben daha çok Marshall gibiyim ama o biraz abartmış
)

cümlenizden hiç bir şey anlamadım ? Ne olduğunu soruyorsanız HIMYM (How I Met Your Mother) dizisidir.8 Sezon ve her her sezon 24 bölüm'den oluşuyor.Bölümler ise 20dk'dan oluşuyor her ne kadar az gibi görünsede o kadar içi doludur.İzlemeni tavsiye ederim.Efsa ... wait for us nevi bir dizidir.(Diziden bir replik izlersen anlarsınla bu nekine?
her kelimesine katılıyorumWait for us değil wait for it yalnız. 18 yaşındayım ama şuana kadar en mutlu en zevkli şey ne senin için deseler. Bu dizinin bütün bölümlerinin her saniyesi hayatımdaki en mutlu anlardı. Hayatımda izlediğim en iyi video görüntü dizi film hareketli bişey yani. Hiç bir sevgilimi gram özlemiyorum bu diziyi özlediğim kadar. Çeksinler. B.ka sarsınlar. Bi 20 sene daha izlemezsem namerdim. Ahanda buraya yazıyorum. Bu 5 eleman toplanıp muhabbet etsin bende oturup dinlemek izlemek için para veriyim. Ayrıca wait for it için legendary daha uygun.
işte bu yorum sağlam olmuş.Wait for us değil wait for it yalnız. 18 yaşındayım ama şuana kadar en mutlu en zevkli şey ne senin için deseler. Bu dizinin bütün bölümlerinin her saniyesi hayatımdaki en mutlu anlardı. Hayatımda izlediğim en iyi video görüntü dizi film hareketli bişey yani. Hiç bir sevgilimi gram özlemiyorum bu diziyi özlediğim kadar. Çeksinler. B.ka sarsınlar. Bi 20 sene daha izlemezsem namerdim. Ahanda buraya yazıyorum. Bu 5 eleman toplanıp muhabbet etsin bende oturup dinlemek izlemek için para veriyim. Ayrıca wait for it için legendary daha uygun.
6. sezondayım , sona yaklaştıkça izlemek istemiyorum bitmesin diyeişte bu yorum sağlam olmuş.![]()
finalinde de umarım sövmeden durabilirsin.6. sezondayım , sona yaklaştıkça izlemek istemiyorum bitmesin diye![]()
yanlız bir şey dikkatimi çekti , ted'in aşık olduğu kadınlar hemen hemen hepsi sarışınfinalinde de umarım sövmeden durabilirsin.![]()
birbirinden farklı özelliklerde kadınlar seviyorum zaten 7. sezonda fark ettiğim şey finalde gerçekleşmişti.yanlız bir şey dikkatimi çekti , ted'in aşık olduğu kadınlar hemen hemen hepsi sarışın![]()