Hikmet Karaman'dan Galatasaray'a mesaj!

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Hikmet Karaman, teknik direktör arayışındaki Galatasaray'a mesaj gönderdi..

image13-1403629108.jpg

Geçtiğimiz sezon Erciyesspor'u ligde tutan Hikmet Karaman, ARTI1 kanalında 90+1 programında açıklamalarda bulundu.

Büyük kulüplerin Türk Teknik adamlara daha çok önem vermesi gerektiğini dile getiren karaman, "Galatasaray 4. yıldızdan bahsediyor, biz 4. 5. ve 6. yıldızı da kazandırırız'' dedi.

Yöneticiler görüştü, Aysal veto etti

G.Saray teknik direktör konusunu çözüme kavuşturmaya çalışırken, Mustafa Sarıgül ve Emir Sarıgül, Hikmet Karaman'la görüştü... Ancak Aysal, Karaman ismini veto etti

Sarı-Kırmızılı yönetim takımın başına geçecek teknik direktör konusunda çalışmalarını sürdürürken geçen hafta sürpriz bir gelişme yaşandı... Mustafa Sarıgül, Galatasaray'da yönetici olan oğlu Emir Sarıgül ile birlikte Göcek'te yemekte buluştu. Karaman'ın Galatasaray'ın başına geçmesini isteyen ikili tecrübeli teknik adamla bir zirve gerçekleştirdi...

TÜRK HOCA İSTEMİYOR

Yönetime çok yakın bir isim olan Sarıgül'ün arabulucuk girişimi ise sonuçsuz kaldı. Mustafa Sarıgül, Aysal'a Karaman ile görüştüğünü ve tecrübeli hocanın Galatasaray'ın aradığı isim olduğunu söyledi. Ancak Galatasaray Başkanı, "Türk hoca ile çalışmayacağımı daha yeni açıkladım. Biz farklı bir oluşum içindeyiz. Çok teşekkür ederim" diyerek teklifi geri çevirmişti.

Milliyet

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Ünal Basgan birak olusumu filan. Yildizi aldirtabilecekse getir Hikmet hocayi. Bizim oyunculari en iyi Türk hoca tanir.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Hikmet Karaman ile bir araya geldi.

Les Ottomans'da gerçekleşen sürpriz randevu yaklaşık 1 saat sürdü. Başkan Aysal'ın Karaman ile görüşmesi teknik direktör konusunda arayışlarını sürdüren sarı kırmızılı ekipte büyük bir sürpriz olarak karşılandı.

Hikmet Karaman, görüşmenin ardından otelden ayrıldı. NTV Spor

Eric Cartman

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Türk hoca olarak Ertuğrul Sağlam bana göre gelse hoş olurda eses bırakmaz.