Hikayeyi devam ettir

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,085
Sonra boşanmış çocukları karısı almış ve üzüntüden uyuşturucu bağımlısı olmuş
Sonra Müslüman olmuş tövbe etmiş uyuşturucuyu bırakmış karısından af dilemiş tekrar evlenmişler ölene kadar yaşamışlar ölmüşler mutlu son.

Realhas the Great

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7,986

ExpertGamer90

Profesör
Reaksiyon puanı
2,702
"Hoşbulduk" deyip seni yedek odunların yanına gönderir.
Ve aslında o da bir rüyadır. Jonathan, elini yüzünü yıkar ve telefonu çalar. Onu mafyalar arar ve Johathanın kardeşi Wilson'u kaçırmışlar ve fidye istemişler. Fidye tam tamına 1.000.000 Dolarmış. Ama Jonathanın o kadar parası yokmuş. O parayı bulmak için bir işe koyulmuş;

KralTektir

Asistan
Reaksiyon puanı
258
Üsteki üyenin yazdığını devam ettirin lütfen!

Yıl 1886. Jonathan yıllardır gitmediği evine sonunda dönecekti. Heyecanlıydı, annesini, kardeşlerini uzun zaman sonra ilk defa görecekti Levelland'a gitmek için 26 Ağustos'a tren bileti alır. Bavulunu hazırlar ve gideceği günü iple çeker. Zamanı gelir. Jonathan tren istasyonuna gitmek için yola koyulur. İstasyonda 1 2 saat bekledikten sonra tren gelir. Trene biner binmez 328 nolu kabini arar. Biraz aradıktan sonra bulur. Kapıyı açar ve kabinde 2 kişi görür. Jonathan oturup selam verir;
Onlar ile muhabbete başlar ve trenin kaza yapacağını söyler jonathan inanmaz ve 5 gün sürecek yoluculukta kabin arkadaşları ile iyi geçinir 29 Ağustos günü saat 15 civarı tren yavaşlar ve birinde kaza yapar Jonathan dışarı çıkarken karşında bir asker gördüğü gibi
Piyu piyu
( Harika silah efekt :d )
Bana göre değişik bir şey oldu (:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onlar ile muhabbete başlar ve trenin kaza yapacağını söyler jonathan inanmaz ve 5 gün sürecek yoluculukta kabin arkadaşları ile iyi geçinir 29 Ağustos günü saat 15 civarı tren yavaşlar ve birinde kaza yapar Jonathan dışarı çıkarken karşında bir asker gördüğü gibi
Piyu piyu
Bana göre değişik bir şey oldu :)
Kendimce devam ettirdim kimse boşuna yazmasın

''Wolfred1ght''

Profesör
Reaksiyon puanı
2,290
Piyu piyu
Bana göre değişik bir şey oldu :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kendimce devam ettirdim kimse boşuna yazmasın
(Kusura bakma yazıcam)
---------Son----------
Bu eserde emeği geçen xxx formundaki xxx üyelerine xxx arkadaşıma teşekkür ve hürmetlerimi sunarım...

Reaksiyon puanı
645
Piyu piyu
Ama bu sadece cehennemde olan işkencelerden biriydi bir çakı aldı ve cehennemin kapısını kırdı ve karşısına tanrı çıktı

kırmızı simit

Utanmaz üye
Cezalı
Reaksiyon puanı
417
pomik gezegeninden romangonun arkadaşları onu almaya gelmiş