Hijackthis Ilen Bunlari Silemiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan catli42
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

catli42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
merhaba sayin arkadaslar benim bir sorum olacakdi bunlari ne ilen silebilirim vede nasil viruz degil ama silmak istiyorum bu konuda bana yardimci olurmusunuz

0000x.png

bu isaretlemis oldugum seyleri silmek istiyorum bu programlan silemedim baska hangi program var silebilmem icin vede birazda aciklama yada resimlide olabilir

simdiden tesekkürler

Efsane Destek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
HTML:
http://www.hijackthis.de/downloads/HJTInstall.exe

Merhaba üst linkteki yazılımı güvenli modda çalıştırdıktan sonra istemediğin uygulamaları işaretleyerek güvenli bir şekilde kaldırabilirsiniz.
Kaldırıp kaldırmama gibi seçeneklerde çelişki yaşarsan burada rapor sunarsan sana yardımcı da olabiliriz.

Ek olarak; senin üsteki silemediklerin regedit kök kayıtlarıdır bunları regeditten manuel olarakta silebilirsin.

catli42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
selam efsana destek kardes sag olasin dedigin gibi güvenli mode girdim sildim oldu yanliz güvenli mode normal bilgisayardaki gibi ayrintilari göstermiyor du bende birisini sildim vede sonuc olumlu yani hata yok hepsi gitmis oh be

001po.png

002hl.png

Efsane Destek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
selam efsana destek kardes sag olasin dedigin gibi güvenli mode girdim sildim oldu yanliz güvenli mode normal bilgisayardaki gibi ayrintilari göstermiyor du bende birisini sildim vede sonuc olumlu yani hata yok hepsi gitmis oh be

Rica ederim.

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Bu arada arkadaşın Türkçe galiba nanay :D

catli42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
merhaba sayin finix arkadasim arkadasin türkcesi nanay demissin neden acaba yanlis yazabiliriz yada bazi seyleri unutabiliz acaba bu konuda nanay mi demek lazim yani ben türkiyeden 22 sene oldu yurtdisindayim o yüzden bazi kelimeleri yanlis yazmis yada unutmus olabilirim bu konuda kirici yada üzücü yazilacak yerine yardimci olmamiz lazim hepimiz bir birimize yardimci olacagiz hangi konuda olursa olsun neyse selamlar

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
merhaba sayin finix arkadasim arkadasin türkcesi nanay demissin neden acaba yanlis yazabiliriz yada bazi seyleri unutabiliz acaba bu konuda nanay mi demek lazim yani ben türkiyeden 22 sene oldu yurtdisindayim o yüzden bazi kelimeleri yanlis yazmis yada unutmus olabilirim bu konuda kirici yada üzücü yazilacak yerine yardimci olmamiz lazim hepimiz bir birimize yardimci olacagiz hangi konuda olursa olsun neyse selamlar
Eğer alınıryorsan bana hiç çekinmeden söyle.Dalgacı bir kişiliğim vardır fakat üzüldüklerini söylerlerse hemen dalgayı bırakırım:clover: