HiDownload Pro 7.29

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tonce
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14
HiDownload Pro 7.29

2500689.jpg

HiDownload Pro İnternetten dosya indirme işlemlerini oldukça hızlandıran indirme yöneticilerinden bir tanesi. Bu program ile dosyalarınız inerken hız konusunda büyük farklar görüyorsunuz. Ortalama indirme hızı Windows'un standart downloadme programına göre %500 daha fazla oluyor. Direk olarak son hıza çıkıyor ve bağlantınızı tümüyle kullanabiliyor.

Özellikleri:
Standart indirme protokollerinin tümünü kullanabiliyor. (FTP, MMS, RTSP)
İnternetten izlediğiniz ya da dinlediğiniz radyo ve televizyon kanallarındaki görüntüleri çekebilirsiniz. Bu konuda oldukça hızlı.
Verilen linkleri analiz edebilir ve en yüksek indirme hızı üzerinden indirir.
İnternet bağlatınız koptuğunda kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
indirme işlemlerinde sıraladığınız tüm dosyaları düzenleyebilir ve onları gereklilik sırasına göre yerleştirebilirsiniz.indirilen müzik ve görüntüleri indirme işlemi sırasında izleyebilirsiniz.İndirme işlemi başlamadan önce dosyaların hangi kategorilere yerleştireleceği konusunda size soru sorar.

__Programın resmi sitesi.
__Hemen indirmek için tıklayınız.

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
güzel programmış bi deneyelim

ama önce indirecek büyük bişey bulmamaız lazım ki buda diğer aya sarkar çünküüü kota doldu:D:D:

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Bende bir oyun indirim bakim yüklüyorum teşekkürler program için deneyecem hızlıysa şuan orbitteki 3 oyunu tekrardan geçiriyim bu programa bakalım.Çok hızlıysa yeni favorim olur orbitten hızlı olması yani 120 ya da 130 kbyi geçmesi yeter hız olarak bana.

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
IDM' den iyi olacağını zannetmiyorum. Ondan daha iyi diyen varsa deneyeyim.

PanxeR

Doçent
Reaksiyon puanı
5
IDM en hızlısı tabiki başka birşeye gerek yok