Hiddink istifa etti!

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
[h=2]Rusya Premier Ligi takımlarından Anji Mahaçkale'nin Hollandalı teknik direktörü Guus Hiddink görevinden istifa etti.[/h]
hiddink3_F2SFY.jpg

Anji Mahaçkale'de Guus Hiddink dönemi sona erdi.

Rusya Premier Ligi takımlarından Anji Mahaçkale'nin Hollandalı teknik direktörü Guus Hiddink görevinden istifa etti.

Anji Mahaçkale'nin resmi internet sayfasından yapılan açıklamada, "Bugün Guus Hiddink, Anji kulüp yönetimi ile bir araya geldi ve istifasını sundu. FC Anji, bu istifayı kabul etti ve çalışma birlikteliği sona erdi. Kulüp içtenlikle Guus Hiddink'e kulübe verdiği önemli katkılardan dolayı teşekkür eder ve gelecekteki kariyerinde başarılar diler" denildi.

Hollandalı çalıştırıcı ise, "Bu kararı vermek benim için kolay olmadı. Ancak ben her zaman Anji'deki görevimin kulübün benim desteğim olmadan kendi başına gelişmeye ve büyümeye başladığı anda biteceğini söylüyordum. Şimdi zamanı geldi. Ben inanıyorum ki kulübün büyük bir geleceği var ve ben büyük ölçekte bu projenin bir parçası olduğum için çok mutluyum" dedi.

İki hafta önce başlayan Rusya Premier Ligi'nde Anji'nin bir mağlubiyeti, bir de beraberliği bulunuyor.

Kaynak

XAFER37

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bu adamda bence teknik direktörlük yetenegi yok anca iyi takımları vericeksin ozaman başarılı olur, yoksa normal takımlar da başarılı olamıyor.

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bu adamda bence teknik direktörlük yetenegi yok anca iyi takımları vericeksin ozaman başarılı olur, yoksa normal takımlar da başarılı olamıyor.

iyi takımın başına ben geçeyim bende başarılı olurum önemli olan morinho gibi porto nun başında dahi çok iyi olabilmek

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Emekli durumda iken iyi para kazandı. Hem bizden hem Ruslardan.

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Hiddink ne anassının gözüdür siz biliyomusunuz . :D

| İsmail Abi |

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bence gitsin football manager oynasın o .....