Hiçbir yere giremiyorum

The Doctor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar karşılaştığım bu problem ciddi bir problem. Bugün bilgisayarımda takılıyordum ve herhangi bir kısayola tıklayınca WinRAR'dan "Arşiv tanımlanamıyor veya bozuk" hatası çıktı. Her kısayolda bu böyle oldu misal: google chrome, skype, mozilla firefox. Program Ekle/Kaldır'dan kaldırmayı denedim ama açmaya kalkışınca aynı hatayı veriyor. Program Files'ten tüm dosyalarını sildim. RarExt.dll dosyası dışında. Silinmiyor. Sistem Geri Yükleme'den yapmaya çalıştım bu sefer'de uygulama bulunamadı diyor WinRAR'ı silince. Arkadaşlar hiçbir yere giremiyorum lütfen bir çözüm bulun.

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
Probleminizi daha açık bir şekilde yazarsanız yardımcı olmaya çalışabilriz

The Doctor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yani herhangi bir programı açmaya çalıştığım zaman "Uygulama bulunamadı" ya da "C:/WINDOWS/system32/rundll32.exe bulunamadı" diyor.

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz?

The Doctor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bunun çözümü nedir arkadaşlar bilen yok mu?

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Bunun çözümü nedir arkadaşlar bilen yok mu?

combofix indir bilgisayarını güvenli mod ac combofix calıştır tarama yapsın düzelir virüs senin sorunun bunu ancak combofix düzeltiyor

burdan indir

http://www.bleepingcomputer.com/download/combofix/

sitede resimlelerde nasıl calıştıracağını anlatıyor.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bu video izle aynı uygulamayı yap

bilgisayarına windows cd tak başlat gir Calıştır komutuna ac aşağıdaki verdiğim kodu kopyala Calıştır yapıştır yanlız cd takdığın sürücü harfi neyse aşağıda ki kırmızı D harfini yaptığım yerine kendi CD sürücünün harfini tak sonra bilgisyarı yeniden başlat bu kadar

expand D:\i386\rundll32.exe c:\windows\system32\rundll32.exe

video izle

[video=youtube;LE63H7pweiw]http://www.youtube.com/watch?v=LE63H7pweiw[/video]

The Doctor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar, hepinize teşekkür ederim. Sorunu çözdüm ve sistemim gayet iyi ^_^. İlk başta IThelp'in talimatlarını uygulayacaktım ama ilham geldi, güvenli mod yerine "Sistem Geri Yükleme Hataları Ayıklama" falan filan yazıyordu, onu seçtim ve bir şekilde Sistem Geri Yükleme'ye ulaşmayı başardım ve sistemimi geri yükledim. Şimdi sistemimde bir sorun yok. İlham kaynağım IThelp oldu. Teşekkürler. Galiba bayağı iyi bir sorundan kurtuldum.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Sorunun cözüldüğüne sevindim evet F8 seceneklerinde

En iyi sistem yapılandırma ayarlarına da yaptın sanırım evet işe yarıyor o bazen