Hiç Yakışmıyor Şu Siteye

Nnetmaniaa

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Heralde 2 yıldır vardır bu sorun.

forum konularını takip etiiğimiz yer (hızlı linkler) ara sıra kayboluyor (şu anda olduğu gibi)

ortalama 1800- 2000 online kullanıcı kapasitesi olan şu sitede şu sorunun yıllardan beri halledilememiş olması düşündürücü ve içler acısı .

Hala ufak sorunlarla uğraşılması gayet imaj çizici

adamı çileden çıkartıcı bir sorun :thumbdown:

-

adabay

Asistan
Reaksiyon puanı
19
evet bende son mesajları ana sayfadan takip ediyordum. bu akşam göremeyince şaşırdım :)

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Sorun hâlâ devam ediyor malesef.

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Sorununuzu tam olarak anlayamadım resimli olarak açıklayabilir misiniz ?

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Mod lara bildirdim ama dediğin gibi Yakışmıyor. Sorun üstüne sorunnn

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Sorununuzu tam olarak anlayamadım resimli olarak açıklayabilir misiniz ?

Admin'e atılan mesaj;

Blackout´isimli üyeden Alıntı
Forumda Son Başlıklar sorunsalı
Merhaba,
Son dönemde forumda yaşadığımız sıkıntılardan biri de portal'da bulunan ''Forumda Son Başlıklar'' isimli hızlı erişim bölümünün ara sıra inaktif olması. Herkesin eli ayağı konumundaki bu özellikte yaşanılan sorunlar forumu birinci dereceden etkiliyor sayın Admin.
'Forum hakkında' bölümünde bir arkadaş da yıllardır yaşanılan bu sıkıntıdan muzdarip ve sorunla alakalı bir de konu açmış. Kolay gelsin.

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Nerde oluyor bu forumda son başlıklar bölümü :D biliyormusun ben hiç kullanmadım abi küçük emrah gibi oldu :D

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
Nerde oluyor bu forumda son başlıklar bölümü :D biliyormusun ben hiç kullanmadım abi küçük emrah gibi oldu :D

SDN anasayfasının sağ üst kısmında - Forumda Son Başlıklar - adlı bir bölüm vardı. Bu sabahleyin görünmüyordu. Kaldırılmış izlenimi edinildi. Şimdi ise; sadece başlık var. Veriler yok.

Arkadaşlar bunun anasayfaya eklenip, sorunsuz çalışmasını istiyorlar. Yani;

sq6yv4.jpg

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Abicim anasayfada portal'da yahu nasıl kullanmadın:D
Bir kere görmüştüm normalde forumdan dışarı çıkmam :D ana sayfayla pek işim yok yani çok nadir çıkarım editörler bazı konuları portala yönlendirdiklerinde çıkarım :)

SDN anasayfasının sağ üst kısmında - Forumda Son Başlıklar - adlı bir bölüm vardı. Bu sabahleyin görünmüyordu. Kaldırılmış izlenimi edinildi. Şimdi ise; sadece başlık var. Veriler yok.

Arkadaşlar bunun anasayfaya eklenip, sorunsuz çalışmasını istiyorlar. Yani;

Teşekkürler ANNE :clover:

İsimle hitap etmek çok hoşuma gidiyor size hitap edemiyorum bazı konularda sizi örnek gösterirken çok zorlanıyorum :blushing: Mesal "ANNE nin konusuna bakacak olursak gibi...bir cümleyi arkadaşlara kuramıyorum ters anlarlar diye :D

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Imm pekii ben forumdaki Yeni Mesajlar butonuyla alakalı sandım, konu yönetime bildirilmiştir en kısa sürede düzeltileceğine şüpheniz olmasın arkadaşlar, ufak tefek aksaklıklar daima her sitede olur değil mi ? :)

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
B
Teşekkürler ANNE :clover:

İsimle hitap etmek çok hoşuma gidiyor size hitap edemiyorum bazı konularda sizi örnek gösterirken çok zorlanıyorum :blushing: Mesal "ANNE nin konusuna bakacak olursak gibi...bir cümleyi arkadaşlara kuramıyorum ters anlarlar diye :D

Rica ederim. Ne demek. :clover:

Aslında haklısın. Ne olursa olsun, bir insan karşı tarafa " Anne " ismini kullanmak istemez. Bu biraz zordur. İnsanın içinden gelmez. Bende aynı hislere kapılırım. Sizi çok iyi anlıyorum.

Bazen bu nicki almasaymıy-dım, diye düşünüyorum. Ancak bu nick ile tanındık. Değiştirmek bir zor gibi.

İyi geceler.

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Rica ederim. Ne demek. :clover:

Aslında haklısın. Ne olursa olsun, bir insan karşı tarafa " Anne " ismini kullanmak istemez. Bu biraz zordur. İnsanın içinden gelmez. Bende aynı hislere kapılırım. Sizi çok iyi anlıyorum.

Bazen bu nicki almasaymıy-dım, diye düşünüyorum. Ancak bu nick ile tanındık. Değiştirmek bir zor gibi.

İyi geceler.
İsminiz ile pek hitap edemesekte yinede memnunum değiştirmenizide istemem çünkü bende o isimle tandım sizi :)

İyi geceler..

ibrhma

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Son zamanlarda biraz fazla sorun forumda...!!!

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
bu sorun sabah itibari ile hala devam edriyor..

ersin

Asistan
Reaksiyon puanı
33
bu sorun bu an itibari ile çözülmüştür.

watchers

Doçent
Reaksiyon puanı
9
aksaklık olabilir ama bukadar uzun süre devam etmesi pek hoşdurmuyor devlet siteleri için söyledik bu tip sorunlarda bukadar uzun süre halledilemedi diye....