Soru Hiç sevgiliniz oldu mu?

eren_e

If you fell down yesterday, stand up today
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,270
Arkadaşlar hiç sevgiliniz oldu mu? Benim olmadı?. Beni seven oldu fakat ben sevmedim. Sizin hiç sevgiliniz oldu mu?

wittroc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11,237
Ben nedense senin dışında herkesle çok iyi anlaşabiliyorum.
Kardeşim, yaşın kaç? Ortaokulda neyin sevgilisi? Bu yaşta derdiniz bunlar mı?

Yanlış anlama, amacım kötü değil. Sadece bunlar sizin için erken durumlar. Dikkat dağıtmaktan başka işe yaramaz.

eren_e

If you fell down yesterday, stand up today
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,270
Çok karışık oralar ya lise hayatım kötü başlayıp iyi oldu sonra gene çöküş 1 kere olmuştu
1 kere olması bile bir deneyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşim, yaşın kaç? Ortaokulda neyin sevgilisi? Bu yaşta derdiniz bunlar mı?

Yanlış anlama, amacım kötü değil. Sadece bunlar sizin için erken durumlar. Dikkat dağıtmaktan başka işe yaramaz.
Tamam kardeşim. Anladığım kadarıyla konuşman böyleymiş. Bir kere denedim ve beceremedim. Ve şu anda sev yapma peşinde değilim. Sadece konu tutar diye yazdım.

Reaksiyon puanı
19,152
1 kere olması bile bir deneyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamam kardeşim. Anladığım kadarıyla konuşman böyleymiş. Bir kere denedim ve beceremedim. Ve şu anda sev yapma peşinde değilim. Sadece konu tutar diye yazdım.
O deneyimin pek işe yarayacağını sanmıyorum. Zaten max 2hatfa birlikte olursunuz.

TombalakKedi

Asistan
Reaksiyon puanı
88
O deneyimin pek işe yarayacağını sanmıyorum. Zaten max 2hatfa birlikte olursunuz.
Deneyim oldu ama nasıl bir deneyim ben sevgili olmak için sadece 1 kere oldum. Zaten sevdiklerim beni hiç sevmedi nedense red yedim. İnsanların ne olduğunu öğreniyoruz sevgili olmak marifet değil bence

wittroc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11,237
Hazır konusu açılmışken: evet, kız arkadaşlarım oldu. Neredeyse tamamı bomboş, liseli aklıyla olmuş ilişkilerdi.

Şu anda güzel bir ilişkim var, uzun zamandır devam ediyor. Bir sorun olmazsa yıl sonuna doğru evlenme teklif edeceğim.

Son düzenleme:

Blue Screen of Death

CRITICAL_PROCESS_DIED
Reaksiyon puanı
356
Kısa dönemde ve görece olarak daha küçük yaşta kız arkadaşlarım oldu. Lisede hiç sevgilim olmadı. Doğru düzgün arkadaş bile edinmedim çünkü ben istemedim. Bu benim okul başarımda katkısı oldu. Zaten sevgili işini deneyimlesen de üniversiteye kadar boşa baş ağrısı olduğunu anlarsın. Üniversiteye bıraktım o işi. Sabret üniversiteye kadar...

023

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,598
6 kez reddedildim. wittroc'un söylediği benim için de geçerli ve destekliyorum, fakat bir kız hoşuma gidince de öyle ya da böyle teklif etmeden duramıyorum. Hepsi red ile sonuçlanıyor.

Talha_

Asistan
Reaksiyon puanı
132
Oldu ama daha sonra bazı dünya görüşlerimiz farklı olduğu için çok kötü bir şekilde ayrıldık ( ben ayrılmak istedim ). Meğer iyi ki de ayrılmışım villain gibi biriymiş Allah korumuş puhahah. Sevgilim olmadan önce ben de öyle hissediyordum ama bu tarz bir şey yaşadıktan sonra keşke olmasa diyorsunuz.

Red Gui11otine

Asistan
Reaksiyon puanı
62
aga ihtiyacım yok felan yazanlar olmuş da, şahsen ben de ihtiyacım olmadığı yönündeyim. lisedeyim ve gereksiz duyuyorum. ama saatler ilerledikçe, gece herkes uyumuş ve bir tek sen uyanık kaldığında başlıyorsun sorgulamaya. başlıyor ardı ardına düşünceler, "sorun bende mi" "acaba çok mu ucubeyim" gibi şeyler. başlıyor uykuya dalamama merasimi. 5 dk 10 dk 15 dk 20 dk en son yataktan çıkıyorum gidiyorum balkona sigaramı yakıyorum. gelmeye başlıyor en gereksiz dertler, bir türlü halledemediğim problemler. yani diyeceğim o ki kız, manita işi gereksiz. onca derdimiz varken.

Eratosthenes

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
854
Olmadı. Teklif edenler oldu ben yüz vermedim. Senin hoşlandığın biri varmı diye soracak olursanız var ama teklif etmem içimde yaşarım.Normalde sevgilim olsun diye bir derdim yok hatta olmamasından yanayım ama ne oluyorsa geceleri bi efkar basıyor istek geliyor benim neden yok gibisinden düşüncelere dalıyorum ardından efkarlı bi şarkı eşliğinde uyuyorum sabah bi kalkıyorum akşam ki duygudan eser kalmamış