Olmadı. Olmadığı içinde üzülmüyom ?Arkadaşlar hiç sevgiliniz oldu mu? Benim olmadı?. Beni seven oldu fakat ben sevmedim. Sizin hiç sevgiliniz oldu mu?
Ben nedense senin dışında herkesle çok iyi anlaşabiliyorum.Senin için erken, olmaması gayet doğal.
Çok karışık oralar ya lise hayatım kötü başlayıp iyi oldu sonra gene çöküş 1 kere olmuştuArkadaşlar hiç sevgiliniz oldu mu? Benim olmadı?. Beni seven oldu fakat ben sevmedim. Sizin hiç sevgiliniz oldu mu?
Kardeşim, yaşın kaç? Ortaokulda neyin sevgilisi? Bu yaşta derdiniz bunlar mı?Ben nedense senin dışında herkesle çok iyi anlaşabiliyorum.
1 kere olması bile bir deneyim.Çok karışık oralar ya lise hayatım kötü başlayıp iyi oldu sonra gene çöküş 1 kere olmuştu
Tamam kardeşim. Anladığım kadarıyla konuşman böyleymiş. Bir kere denedim ve beceremedim. Ve şu anda sev yapma peşinde değilim. Sadece konu tutar diye yazdım.Kardeşim, yaşın kaç? Ortaokulda neyin sevgilisi? Bu yaşta derdiniz bunlar mı?
Yanlış anlama, amacım kötü değil. Sadece bunlar sizin için erken durumlar. Dikkat dağıtmaktan başka işe yaramaz.
O deneyimin pek işe yarayacağını sanmıyorum. Zaten max 2hatfa birlikte olursunuz.1 kere olması bile bir deneyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamam kardeşim. Anladığım kadarıyla konuşman böyleymiş. Bir kere denedim ve beceremedim. Ve şu anda sev yapma peşinde değilim. Sadece konu tutar diye yazdım.
Deneyim oldu ama nasıl bir deneyim ben sevgili olmak için sadece 1 kere oldum. Zaten sevdiklerim beni hiç sevmedi nedense red yedim. İnsanların ne olduğunu öğreniyoruz sevgili olmak marifet değil benceO deneyimin pek işe yarayacağını sanmıyorum. Zaten max 2hatfa birlikte olursunuz.
O zamanlar bilmezdim. Aklım başına geldi. Sınıfta birinden gördüm. Deneyeyim dedim ne zararı olur.O deneyimin pek işe yarayacağını sanmıyorum. Zaten max 2hatfa birlikte olursunuz.
Zararı dersinden alı koyar seni gereksiz yere.Deneyeyim dedim ne zararı olur.
"Yanlış" bir insana zaman ayırmak kadar bomboş bir şey yok.Bir insana zaman ayırmak kadar bomboş bir şey yok.
Benim hiç olmadı öyle şeylere merakım yok. ?Arkadaşlar hiç sevgiliniz oldu mu? Benim olmadı?. Beni seven oldu fakat ben sevmedim. Sizin hiç sevgiliniz oldu mu?