Metro serisini oynayın, fallout serisi oynayın, far cry serisi, Assasin's creed serisi19 yaşindayim ilk defa pc alabildim 3060 r7 5800h laptop oyun önerisi alabilirmiyimalir almaz gta 5 bitirdim aradada valo giriyorum rdr2 ve god of war cok duydum sizin bu oynanmasa olmaz dediniz oyunlar varmi
Bende yeni sayılırım ama oyunları az çok takip ediyordum. Öncelikle witcher 3 ü kesinlikle öneririm GoW aksiyonu çok zevkli rdr2 yi de şuanda yüzde 10 civarlarında tamamladım oyun güzel ama yavaş açılıyor birde bulanıklık sorunu var oyunda. Ayarları fullememe rağmen taa çok bulanık gösteriyor veyada çok keskin oluyor bende çözünürlüğü 1.25 kat ölçekledim ve 40 60 fps alıyorum 2k da 3070 Ti ile. Metro serisini oynamalısın çok güzel oyunlar metro reduxu oynamasamda exodusu oynadım muhteşem bir oyun atmosferi hikayesi vs baya iyi. Gamepass var aylık 30 Tl ye onu alırsanız 450 tane oyuna erişiminiz oluyor. Call of duty modern warfare 2 yükleyebilirsin. Hitman serisi,Dishonered serisi,Wolfenstein serisi,Assasins creed serisi,Forza horizon 5,Guardians of the galaxy,ori,Sekiro,Elden ring,Rage 2,Doom eternal,Marvels spiderman,Uncharted 4, Şimdilik aklıma gelenler bunlar.19 yaşindayim ilk defa pc alabildim 3060 r7 5800h laptop oyun önerisi alabilirmiyimalir almaz gta 5 bitirdim aradada valo giriyorum rdr2 ve god of war cok duydum sizin bu oynanmasa olmaz dediniz oyunlar varmi
Valorant Cs Go gene masum bea LoL e başlamasın o. Bende 3 ü de var :/Reboot değilde eski mw serisini kesinlikle oynamalısın, özellikle ikincisi harika.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca Valorant, CSGO gibi oyunlardan uzak durun, hazır yeni başlamışsınız bırakın. Aynı sigara gibidir 6 yıldır CSGO ve 3 yıldır Valorant oynuyorum ve elime hiçbir şey geçmedi aksine skinlere verdiğim paralar gitti.
Onu çok duyorum lol harbi buyuk bagimlilikmis ??Valorant Cs Go gene masum bea LoL e başlamasın o. Bende 3 ü de var :/
Bağımlılığı geçtim sinir hastası yapıyor bugün 3 el girdim insanlar çıldırtıyorOnu çok duyorum lol harbi buyuk bagimlilikmis ??
Allah kolaylık versin inanıyorum herkez aynısını söylüyorBağımlılığı geçtim sinir hastası yapıyor bugün 3 el girdim insanlar çıldırtıyor
Valorant Cs Go gene masum bea LoL e başlamasın o. Bende 3 ü de var :/
Onu çok duyorum lol harbi buyuk bagimlilikmis ??
LoL'e hiçbir zaman ısınamadım iyi ki ısınmamışım, abimi görüyorum 8 yıldır LoL oynuyor. Artık ranked gircek mecali kalmamış sadece aram atıyor.Bağımlılığı geçtim sinir hastası yapıyor bugün 3 el girdim insanlar çıldırtıyor
DoğrudurLoL'e hiçbir zaman ısınamadım iyi ki ısınmamışım, abimi görüyorum 8 yıldır LoL oynuyor. Artık ranked gircek mecali kalmamış sadece aram atıyor.
İlk oynadığımda dolaptan çıkamıyorum şimdi speedrun yapıyorum ? sadece üstlerine koşunAyrıca korku oyunu olarak Outlast'ı ve Whistleblower dlc'sini öneririm. %75'ine doğru girmeye yemeyip bıraktığım oyundur. Belki bir ara girerim.
İki oyunuda oynadım ama ben en çok Whistleblower dan korkuyorum o damat karakteri varya off ?Ayrıca korku oyunu olarak Outlast'ı ve Whistleblower dlc'sini öneririm. %75'ine doğru girmeye yemeyip bıraktığım oyundur. Belki bir ara girerim.
Hadi ana oyunu bitirdim diyelim de Whistleblower dlc'sine yürek dayanmaz. Youtube'dan izleyerek 5-6 kez bitirdim ama henüz oynayarak bitiremedim, masaüstümde kaldı öyle.İlk oynadığımda dolaptan çıkamıyorum şimdi speedrun yapıyorum ? sadece üstlerine koşun
Bide damat sahnelerinde oyun koşturmuyor ya iyice zor oluyor size önerim önce kulaklıksız oynayın yine ses açık olsun ama çığlık attıracak kadar olmasın yavaş yavaş alışıyor bünye ?Hadi ana oyunu bitirdim diyelim de Whistleblower dlc'sine yürek dayanmaz. Youtube'dan izleyerek 5-6 kez bitirdim ama henüz oynayarak bitiremedim, masaüstümde kaldı öyle.
Damat sahneleri trajikomik zaten.Bide damat sahnelerinde oyun koşturmuyor ya iyice zor oluyor size önerim önce kulaklıksız oynayın yine ses açık olsun ama çığlık attıracak kadar olmasın yavaş yavaş alışıyor bünye ?
Karakter tam Müslüman olucak deli ateist mahvediyor herşeyi yahuDamat sahneleri trajikomik zaten.
yatırıp spiralle sünnet etmeye çalışması harika
Karakter tam Müslüman olucak deli ateist mahvediyor herşeyi yahu
Yahu hocam sizin yüzünüzden baştan başlayacağım şimdi oyuna ??Aslında buna trans olma operasyonu da denebilir sadece biraz acemi
Aslında bende şu maç bitince girsem sabaha kadar bitirsem mi yürek yedim biraz.Yahu hocam sizin yüzünüzden baştan başlayacağım şimdi oyuna ??
Aman diyim hocam kalp krizi falan geçirirsiniz başıma kalır ??Aslında bende şu maç bitince girsem sabaha kadar bitirsem mi yürek yedim biraz.
Fena gaza geldim ben yüklü zaten, gireyim oyunaAman diyim hocam kalp krizi falan geçirirsiniz başıma kalır ??
İyi oyunlar şimdiden hocam ?Fena gaza geldim ben yüklü zaten, gireyim oyuna
Şu valorant maçı bitsin direk giricem, maçı kaybediyoruz zaten.İyi oyunlar şimdiden hocam ?
Gamepassta fromsoftware oyunları yok bilginiz olsun. Olmadıklarını biliyordum ama siz diyince geldi sandım hala gelmemiş umutlandırdınız beniBende yeni sayılırım ama oyunları az çok takip ediyordum. Öncelikle witcher 3 ü kesinlikle öneririm GoW aksiyonu çok zevkli rdr2 yi de şuanda yüzde 10 civarlarında tamamladım oyun güzel ama yavaş açılıyor birde bulanıklık sorunu var oyunda. Ayarları fullememe rağmen taa çok bulanık gösteriyor veyada çok keskin oluyor bende çözünürlüğü 1.25 kat ölçekledim ve 40 60 fps alıyorum 2k da 3070 Ti ile. Metro serisini oynamalısın çok güzel oyunlar metro reduxu oynamasamda exodusu oynadım muhteşem bir oyun atmosferi hikayesi vs baya iyi. Gamepass var aylık 30 Tl ye onu alırsanız 450 tane oyuna erişiminiz oluyor. Call of duty modern warfare 2 yükleyebilirsin. Hitman serisi,Dishonered serisi,Wolfenstein serisi,Assasins creed serisi,Forza horizon 5,Guardians of the galaxy,ori,Sekiro,Elden ring,Rage 2,Doom eternal,Marvels spiderman,Uncharted 4, Şimdilik aklıma gelenler bunlar.