- Reaksiyon puanı
- 4,682
Arkadaşlar zoe bir durum ama aldatıldınız mı? Tepkiniz tavrınız ne oldu?
Umarım karın altında kanalizasyon kapağı açık olurda yerin altında bağıra kalırsınHayırdır hocam yakın zamanda aldatıldın mı?
Defalarca aldattığın kişi tarafından bir kez olsun aldatılınca insan kötü oluyor. Bir şey diyemeden yeni ilişkiye yelken açmıştım. ?
Sevgili felan önemli değilde evliyken olan çok sıkıntı hele ki çoluk çocuk varken. O yüzden farklı denizlere yelken açmak isteyen evlenmeden ne halt yiyorsa yesin de evliyken düzgün dursun. ?
Karda yürüyüp izini belli etmeyen arkadaşlarımada selam olsun. ?️ ?
İnsan sevgim çok fazla hep ondan kaynaklı bunlar ?Umarım karın altında kanalizasyon kapağı açık olurda yerin altında bağıra kalırsın
Bi tane kız sev adam akıllı sev.
Millete kız bırakmadın be adam. ahshdhshhshd
Tecrüben batsın senin. gtk ?İnsan sevgim çok fazla hep ondan kaynaklı bunlar ?
Tahminimce ilişkide bir taraf tecrübesiz olduğunu düşünüyorsa aşağılık kompleksinden dolayı eksiğini dışarıda tamamlamaya yelteniyor. Ee bir kere o eşikten geçince heyecanlı bir hâl alıp devamını getiriyorsun. Zaten çoğu aldatma hikayesine bakın dediğimi anlayacaksınız.
Tabi bir tarafın rahat, diğer tarafın ciddiye aldığı ilişkilerde de aldatıldım serzenişleri olabiliyor. ?
İyi dilekte bulun bir kerede ?Tecrüben batsın senin. gtk ?
Yolun açık olsun paşam e daha ne diyelim ?İyi dilekte bulun bir kerede ?
Yolları aça aça gidiyor zaten. Evlenince kız kapatmak zorunda kalıyo bunun açtığı yolları.?Yolun açık olsun paşam e daha ne diyelim ?
Hadi len ordan. Dilek isimli kıza mı geçtin yoksa??İyi dilekte bulun bir kerede ?
Allah razı olsun abi ?Yolun açık olsun paşam e daha ne diyelim ?
Bu işler hep eskide kaldı canım ya ben artık düzgün biriyim. Bu klişeyi mi yapıyım yer misin ?Yolları aça aça gidiyor zaten. Evlenince kız kapatmak zorunda kalıyo bunun açtığı yolları.?
Hadi len ordan. Dilek isimli kıza mı geçtin yoksa??