Hiç bir yere giremiyorum

Xespendablesx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar karşılaştığım bu problem ciddi bir problem. Bugün bilgisayarımda takılıyordum ve herhangi bir kısayola tıklayınca WinRAR'dan "Arşiv tanımlanamıyor veya bozuk" hatası çıktı. Her kısayolda bu böyle oldu misal: google chrome, skype, mozilla firefox. Program Ekle/Kaldır'dan kaldırmayı denedim ama açmaya kalkışınca aynı hatayı veriyor. Program Files'ten tüm dosyalarını sildim. RarExt.dll dosyası dışında. Silinmiyor. Sistem Geri Yükleme'den yapmaya çalıştım bu sefer'de uygulama bulunamadı diyor WinRAR'ı silince. Arkadaşlar hiçbir yere giremiyorum lütfen bir çözüm bulun.

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Format çekin PC' ye bence.

Xespendablesx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yedeğini alın tüm verilerin ondan sonra formatlayın

Yani herhangi bir programı açmaya çalıştığım zaman "Uygulama bulunamadı" ya da "C:/WINDOWS/system32/rundll32.exe bulunamadı" diyor yani hiçbir şey yapamıyorum

Son düzenleyen moderatör:

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Yani herhangi bir programı açmaya çalıştığım zaman "Uygulama bulunamadı" ya da "C:/WINDOWS/system32/rundll32.exe bulunamadı" diyor yani hiçbir şey yapamıyorum
Sevgili kardeşim anlattığınıza göre windows sistemi büyük yara almış, elinizde kurulum CD' si var ise CD' yi takıp windows' u yeniden yüklemeniz gerekecektir. Başka bir yol var ise de ben bilemiyorum. Ama dediklerinize göre windows gitmiş sanki.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
@Xespendablesx Komut istemini çalıştırabiliyor musun?. Komutistemini yönetici olarak çalıştırıp şu komutu girip enterla bakalım. sfc /scannow

By Devvil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
30
Yerinde olsam yedekleri alıp temiz kurulup yapıp tüm yedekleri driverları yüklerdim.
Böyle durumlar için acronis veya benzeri programla her şey yüklü temiz haldeyken bilgisayar C'nin olduğu diski klonlamak.
Bu tür sorunlar olunca ufak yedeklerini alır yedeğini kullandığına geri klonlarsın uğraşmamış olursun.
(yedek alacağın ve aldığın disk boyutu aynı olursa daha iyi olur)

Xespendablesx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yerinde olsam yedekleri alıp temiz kurulup yapıp tüm yedekleri driverları yüklerdim.
Böyle durumlar için acronis veya benzeri programla her şey yüklü temiz haldeyken bilgisayar C'nin olduğu diski klonlamak.
Bu tür sorunlar olunca ufak yedeklerini alır yedeğini kullandığına geri klonlarsın uğraşmamış olursun.
(yedek alacağın ve aldığın disk boyutu aynı olursa daha iyi olur)

Wifi dahil bağlanamıyorum. Wigi ssimgeleri yok zaten