Hiç bilgimiz yok lütfen yardımcı olunn :)!!!!!!

dennim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar biz yurtta kalıyoruz odamız 4 kişilik.yurdumuzun interneti var ancak çook yavaş facebook bile 5-10 dakikada açılıyo o derece :) biz de kendi odamıza kablosuz modem almayı düşündük.biraz araştırdık wireless adaptor falan var biz hangsini almalıyız 4 kişilik kullanım için hangisi daha iyi olur bizi bilgilendirirseniz cok seviniriz.

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
modem almanız size hızlı internet saglamaz

yurtta kullanılan interet bir cok kişi tarafından kullnılıp. film ve oyunn program indiriyorlarsa
internet yavasla ve siz modem alsanızda aynı hızda kulanırsınız

kendimize oZel internet baglayacaz derseniz. olmaz yapmazsınız yurt izin vermez ttnet kabuletmez sadece face internet icin se wınn yada jetmodem. alın ortak kullanın bence

dennim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
jetmodem 4ümüz de aynı anca kullandıgımızda iyi cekermi peki? dedim ya hiç anlamıyorum bu işlerden ben :/

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
ayni anda kullanirsaniz verim alamazsaniz yurdun icinde hiziniz ne kadar olacak ki bide onu dorde boleceksiniz..

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
iyi bir cekim gücü varsa minimum 3 mbit. max 10 mbit hız alırsın. gelişen cihazlar modemler ve telefonlarla. yuksek hızda. kullanbiliyorsunız. 3 aylık turkcell ürünü var alıp deneyenilir yada cep telwfonunızdan interneti paylaşabilir ve hızın yeterli olup olmadıgını. görebilirsiniz

dennim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynı odanın içinde kullanacagız odamız cok küçük karşılıklı iki ranza sığacak kadar küçük bir oda.gene de olmaz mı?

tatar59

Asistan
Reaksiyon puanı
7
kardeş istersen aynı yatak içinde kullan. Anlamıyorum diosun sana söylenenide anlamıyosunki Mesafe değil internetin paylaştırılması hızı keser anladınmı tek kullanırsan sorun olmaz oda yurdun yerine baglı 3g cekmeyen bi yerde zaten kullanamazsın 3g modem.kendinize özel internet baglatmıcaksnız modem ve accesspoint almanız hiç bişey değiştirmez çünkü yurdun internetni çok kişi kullanıyor bu yuzden yavaş. Özel yurt falan değilse bosuna ugrasmayın özel yurtsa kendinize özel internet baglatın. Devlet yurduysa 3g nin çektiginden emin olduktan sonra 3g modem alın ama dedikleri gibi 3 kişiye paylaşınca çok fazla bir hız beklemeyin sayfalarda sıkıntı olmaz örnegin face ye girersiniz ama video flim gibi şeyleri unutun :)