süticeninek
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Geçen yıl Gmail hesabımın şifresi değiştirildi. Telefon koduyla kurtardım ve pek takmadım. Aradan 2-3 ay geçti Facebook hesabıma bakayım dedim son giriş loglarına orda da yabancı konumlardan birçok defa girilmiş. Burda bir işkillendim ama gene pek umursamadım. Gene geçti 1 ay bu kez de oyun hesabıma girdim ve başka birinin hesaba girip küfür bıraktığını gördüm. Bunlar nasıl olmuş olabilir?
Ha bir de şu var çoğu hesaba giriş yapılmış ama giren kişi çalmamış. Madem giriyorsun çal abi?
İhtimallerim şu şekilde:
1- Keylogger vb. bir virüs. Fakat keylogger yediysem neden çoğu hesabıma giriş yapılıp da çalınmadı?
2-Şifrelerim çok kolaydı. Ama kolay bilse olsa kullanıcı adı ve şifreyi bulmak tesadüf olamaz
3-Mail veri sızıntısı. Lakin girilen hesaplar mailden bağımsız.
Son olarak hiç beklemediğim uzun zamandır girmediğim oyun hesaplarıma(bombom gibi) giriş yapılıyor.
Ne düşünüyorsunuz bu konuda.
Ha bir de şu var çoğu hesaba giriş yapılmış ama giren kişi çalmamış. Madem giriyorsun çal abi?
İhtimallerim şu şekilde:
1- Keylogger vb. bir virüs. Fakat keylogger yediysem neden çoğu hesabıma giriş yapılıp da çalınmadı?
2-Şifrelerim çok kolaydı. Ama kolay bilse olsa kullanıcı adı ve şifreyi bulmak tesadüf olamaz
3-Mail veri sızıntısı. Lakin girilen hesaplar mailden bağımsız.
Son olarak hiç beklemediğim uzun zamandır girmediğim oyun hesaplarıma(bombom gibi) giriş yapılıyor.
Ne düşünüyorsunuz bu konuda.