Teknolojik Onur
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 7
Yöneticiler;hesabımın kapatılmasını istiyorum.Hiç gözükmek istemiyorum.Yani kalıcı ceza verip sonra kapattık demeyin.
Artık sıkıldım.Forum adreslerinde kıskançlık,bencillik vs. herşey var.Donanım haber forumda ben bunu yaşadım.Burada da yaşamak istemiyorum.Bu yüzden hesabımın kapatılmasını istiyorum.Niye kapatılmasını istiyorsunuz? Merak ettim doğrusu.
Yetkililer gördüğünde isteğinizi yerine getirir diye düşünüyorum.Artık sıkıldım.Forum adreslerinde kıskançlık,bencillik vs. herşey var.Donanım haber forumda ben bunu yaşadım.Burada da yaşamak istemiyorum.Bu yüzden hesabımın kapatılmasını istiyorum.
Doğru söylüyorsunuz.Hazirandan sonra belki geri dönerim.Yetkililer gördüğünde isteğinizi yerine getirir diye düşünüyorum.
Fakat bu forum şuana kadar üye olduğum forumlara hiç benzemiyor. Burada daha cana yakın insanlar var.
Bak ben 2012'de üye oldum. Çok aktif değildim. Şu sınav zamanında can sıkıntısına giriyordum. Ama şimde Facebook'tan çok buraya giriyorum. Her derde deva.Doğru söylüyorsunuz.Hazirandan sonra belki geri dönerim.