Hesaptan çıkış yapabilirsin kapatılmasına gerek yok.Hesabımın kapatılmasını istiyorum.
Hesabımın kapatılmasını istiyorum.
Hocam özletmeyin kendinizi neden gidiyorsunuzHesabımın kapatılmasını istiyorum.
Mesajı ilk okuduğumda anlamadım ama mesajı yazdığı konuyu görünce dehşete düştüm. Umarım dediğiniz olmaz. Sanmıyorum ya.
Gülecekmiydik?Güle güle seni hiç özlemeyeceğim .
Çok ayıp etmişsin ?Güle güle seni hiç özlemeyeceğim .
Yok be şakasına takılıyorum. İnşallah döner geri.Çok ayıp etmişsin ?
Benim Hesabı da Kapatır mısınızKapatırım. Ama keşke kapatmasanız...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Komik olan bir durum yok.
Buradan https://forum.shiftdelete.net/account/deactivate kapatabilirsin.Benim Hesabı da Kapatır mısınız
Ben bilmiyorum üstelik ''cezalı'' diyor.Hocam ne oldu nereye gidiyorsunuz? Gitmeyin.
Ne oldu bilen var mı?
Özlemeyeceğimiz biri forumdan ayrıldı .Nölüyoz?
Cezalı olarak gözükmesinin sebebi hesabının kapatılması.Ben bilmiyorum üstelik ''cezalı'' diyor.
Hangi konu?Mesajı ilk okuduğumda anlamadım ama mesajı yazdığı konuyu görünce dehşete düştüm. Umarım dediğiniz olmaz. Sanmıyorum ya.
Hangi konu?
Nick değiştirme şansım var mı eski nicke dönmek istiyorumKapatırım. Ama keşke kapatmasanız...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Komik olan bir durum yok.
Değiştirme sansiniz bulunmaktadir. (1 kere degiştikten sonra belirli süre dolmadigi sürece tekrar değişim yapamayacaginizi unutmayın!)Nick değiştirme şansım var mı eski nicke dönmek istiyorum
Adminlere söyleyiniz. Bana kalsa yapardım.Nick değiştirme şansım var mı eski nicke dönmek istiyorum
Keşke sizde neden gittiğinizi söyleseniz? ? Ansızın gitmişsiniz haberimiz yok. ?Neden gittiğinizi söyleseydiniz keşke hocam.
1 ay cezalı, gittiği falan yok.Keşke sizde neden gittiğinizi söyleseniz? ? Ansızın gitmişsiniz haberimiz yok. ?