Hesabım Hakkında

Reaksiyon puanı
5,163
Hiç hatırlamıyorum bir aralar geçen yıl temmuz-ağustos zamanlarında öyle bir konuşa gördüm başka da hatıralmıyorum ama gördüğüme %100 eminim.
Vektör yine insanları saçma sapan yönlendiriyorsun. Hiçbir moderatörün multi hesabı yok burada. Olan varsada özel izinliler.

Bu arada ip adresleri gayet net şekilde görülüyor. https://forum.shiftdelete.net/threads/ucusan-uyeler.438/page-76#post-4925083
Gördüğün gibi banların yarısı ip ban. Ayrıca ip saniye başı değişen bir şey de değil. Modemi resetlemediğin müddetçe 12 13 günden erken değişmez. Bu süre multi hesapları algılayabilmemiz için gayet yeterli bir süre.

Toprak Kokusu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,139
Zaten telefonumu satacağım dolayısıyla iphone hesabım da silinecek. Yeni telefonumda mecbur yeni ip adresim olacsk. Yeni telefonu alana kadar hesap değiştirme falan yok yapmayacağım.
Kimse beni yasaklamasın! ????

554950

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,863
Vektör yine insanları saçma sapan yönlendiriyorsun. Hiçbir moderatörün multi hesabı yok burada. Olan varsada özel izinliler.

Bu arada ip adresleri gayet net şekilde görülüyor. Uçuşan Üyeler
Gördüğün gibi banların yarısı ip ban. Ayrıca ip saniye başı değişen bir şey de değil. Modemi resetlemediğin müddetçe 12 13 günden erken değişmez. Bu süre multi hesapları algılayabilmemiz için gayet yeterli bir süre.
o zaman özel izin alıp değiştirebilir.

Reaksiyon puanı
5,163
Zaten telefonumu satacağım dolayısıyla iphone hesabım da silinecek. Yeni telefonumda mecbur yeni ip adresim olacsk. Yeni telefonu alana kadar hesap değiştirme falan yok yapmayacağım.
Kimse beni yasaklamasın! ????
İç ağdaki ip adresinden bahsetmiyoruz. Dış ağa açıldığın modem ip sinden bahsediyoruz. Eğer telefonla beraber modemide değiştirmiyorsan ip sabit kalır.
o zaman özel izin alıp değiştirebilir.
Sebebini bile söylemek istemeyen birine bu konuda izin verileceğini sanmam.

554950

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,863
İç ağdaki ip adresinden bahsetmiyoruz. Dış ağa açıldığın modem ip sinden bahsediyoruz. Eğer telefonla beraber modemide değiştirmiyorsan ip sabit kalır.

Sebebini bile söylemek istemeyen birine bu konuda izin verileceğini sanmam.
mesaj geçmişine bakarsanız sebebi gözükür ama bence öyle abartılacak bir şey değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

modem yerine mobil veri kullanıyorsa?

Reaksiyon puanı
5,163
mesaj geçmişine bakarsanız sebebi gözükür ama bence öyle abartılacak bir şey değil.

Vektör moderatörlerin arkadaşa izin verecek sebebi bulmak için144 mesajı tek tek inceleyeceğini düşünmüyorsun değil mi? Bazen sırf muhalefet olmak için konuştuğunu düşünüyorum.

554950

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,863
Vektör moderatörlerin arkadaşa izin verecek sebebi bulmak için144 mesajı tek tek inceleyeceğini düşünmüyorsun değil mi? Bazen sırf muhalefet olmak için konuştuğunu düşünüyorum.

Toprak Kokusu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,139

Mobil veri kullanıyorum tabi ki

Nasıl buldunuz gerçekten çok şaşırdım ?

Reaksiyon puanı
5,163
@Vesselâm... Sanırım emine bulut konudunda sözü geçen İdam ve Osmanlıdaki cinayet sayısı ile ilgili konuyu kendinize biraz sıkıntı ettiniz.

O konuda biz tartışmadan ziyade ufak bir görüş ayrılığı yaşadık. Bunlar forumda sık sık yaşanır. Eğer hesabınızı kapatacak kadar rahatsız olduysanız bölüm moderatörünü çağıralım. Sizi rahatsız eden yorumları silmesini rica edelim.

Toprak Kokusu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,139
@Vesselâm... Sanırım emine bulut konudunda sözü geçen İdam ve Osmanlıdaki cinayet sayısı ile ilgili konuyu kendinize biraz sıkıntı ettiniz.

O konuda biz tartışmadan ziyade ufak bir görüş ayrılığı yaşadık. Bunlar forumda sık sık yaşanır. Eğer hesabınızı kapatacak kadar rahatsız olduysanız bölüm moderatörünü çağıralım. Sizi rahatsız eden yorumları silmesini rica edelim.
Yok yaaaa onunla alakası yok. Onu unutmuştum ben zaten. O konunun sonunu tatlıya bağladık diye hatırlıyorum beğeniler falan verdiniz ya zaten son yazdığıma. Hiç kafama takmadım ki ben onu. Evet başta bi gazla üyelik iptali istedim ama sonradan vazgeçtim. Şuan forumla ilgili hiç bir sorunum yok.
Kimseyle kavga vs. De etmedim. Kimse bişey de demedi. Hesabım hakkında kullanıcı adı vs. Birkaç bi şeyi değiştirmek istiyorum sebebi bu.
Kime rica etmeliyim bu kişisel ayarlar için

Toprak Kokusu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,139
Sayın @Administraktör Görüşünüz ve yardımınız için çok teşekkür ederim.
(İsminizi yazarken de zorlanmadım değil. ) Ama Güzelmiş
Sayın @VECTORR farklı görüşünden dolayı sana da teşekkür ederim.
Bu konuda benden dolayı ceza falan yemezsiniz umarım.
Ayrıca sizler nereden hatırlayabiliyorsunuz birileriyle konuştuğunuz konuları?
Hayran kaldım resmen ????

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Hesabınızı neden kapatıp yeni bir hesap açmak istediğinizi süper moderatörlere bildirin. Eğer onlar onay verirlerse bu hesabınızı banlarlar ve Multi hesaptan Ban yemezsiniz. Bu kadar basit

Reaksiyon puanı
5,163
Üst mercilere soruldu. Malesef size hesap değiştirme hakkı tanımayacağız. Hatta bir diğer multi hesap açma eyleminizde tıpkı @Dert_Etmez @Dreamer_butterfly ve diğer multi hesaplarınızda olduğu gibi @vesselam... hesabınızda banlanacaktır. İsteğinize bağlı bu hesabınızda isim değiştirme talebiniz kabul görecektir.

Toprak Kokusu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,139
derken mesajın başındakiyle arasında çok fark var. Şimdi benim hesabım banlanacak dediniz ama sonra da "İsteğinize bağlı bu hesabınız da isim değiştirme talebiniz kabul görecektir" diyorsunuz orasını anlamadım.

Toprak Kokusu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,139
Mesele sorunun kimde olduğu değil, size derdimizi anlatamamamış olmamız. Bizi anladıysanız sorun yok:)
Anladım anladım ben merak etmeyin
Tüm Yöneticiler!
İşinizi Çok Güzel Yapıyorsunuz Maşallah
Tebrik ederim sizi
Tabi kolay değil insanlarla uğraşmak. Ben gibisi o gibisi şu gibi si çok.
Ne diyem Allah Sabır Versin

Reaksiyon puanı
5,163
Anladım anladım ben merak etmeyin
Tüm Yöneticiler!
İşinizi Çok Güzel Yapıyorsunuz Maşallah
Tebrik ederim sizi
Tabi kolay değil insanlarla uğraşmak. Ben gibisi o gibisi şu gibi si çok.
Ne diyem Allah Sabır Versin
Amin, teşekkür ederiz:)

Son düzenleme:

Toprak Kokusu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,139
Amin Deseydiniz İyiydi. Tüm Yöneticilere Dua Ettiydim. ???

Rica ederim ?

Amin, teşekkür ederiz:)
Tamam lafımı geri alıyorum Amin yazısını görmemişim

Son düzenleyen moderatör: