hesabim çalinmis olabilirmi

sinirli_adam

Asistan
Reaksiyon puanı
79
instada dolasirken dm de bir grup vardi ve 4 kisi ekliydi ve gurubun ismini degistire biliyordum ve o 4 kisiyi engeleye biliyordum birisi bana bir fotograp gonderdi ama tek bana degil gruba atilmisti foto kendi fotosuydu ve ordakiler yabanciydi gruptakiler yaani brazilyaliydi herkezi engeliyip gruptan ciktim sizce hesabim calinmis olabilirmi

bwr

Doçent
Reaksiyon puanı
758
instada dolasirken dm de bir grup vardi ve 4 kisi ekliydi ve gurubun ismini degistire biliyordum ve o 4 kisiyi engeleye biliyordum birisi bana bir fotograp gonderdi ama tek bana degil gruba atilmisti foto kendi fotosuydu ve ordakiler yabanciydi gruptakiler yaani brazilyaliydi herkezi engeliyip gruptan ciktim sizce hesabim calinmis olabilirmi
Yok hocam sizi rastgele bir gruba eklemişler sanırım. Beni de uygunsuz gruplara ekliyorlardı önceden :D.

Artreverans

Asistan
Reaksiyon puanı
181
Bazen bana da oluyor bişey olmaz. Sen yinede şifreni değiştir ama.

• Beğen
Reactions: bwr

bwr

Doçent
Reaksiyon puanı
758
benide uygunsuz bir guruba eklemisler o foto baya uygunsuzdu ama ayip olmasin diye soylemedim sjsjs
Hocam botlar tarafından rastgele ekleniyorsunuz hesabın çalınması ile ilgili birşey yok ama umarım link falan tıklamadınız herhangi bir linke tıkladıysanız şifrenizi değiştirin.

sinirli_adam

Asistan
Reaksiyon puanı
79
Hocam botlar tarafından rastgele ekleniyorsunuz hesabın çalınması ile ilgili birşey yok ama umarım link falan tıklamadınız herhangi bir linke tıkladıysanız şifrenizi değiştirin.
yok tiklamadim atigi linke ama genede sifremi degistiriyim de nasil degisicem bilmiyom nerden giricem degistirmek icin

bwr

Doçent
Reaksiyon puanı
758
Hocam şöyle profilinize tıklayın sağdaki 3çizgi ardından ayarlara tıklayın. Güvenliğe tıklayın. Şifre'ye tıklayın. Mevcut şifrenizi ardından alt kısımlara da yeni yapmak istediğiniz şifreyi girin. Bu kadar :).

qqqqqqqqqqq

Doçent
Reaksiyon puanı
876
İnstagram'da herkesin en az bir kere yaşadığı olay. İstersen değiştir ama bence gerek yok. Rastgele alıyorlar insanları ve gerisi...

Kaansenn34

Doçent
Reaksiyon puanı
680
"Ayarlar->Güvenlik->Giriş Hareketleri" adımlarını takip ederek hesabına giriş yaptığın cihazların markaları ve konumlarına ulaşabilirsin.Oradan çalınıp çalınmadığı anlaşılır.

sinirli_adam

Asistan
Reaksiyon puanı
79
Hocam şöyle profilinize tıklayın sağdaki 3çizgi ardından ayarlara tıklayın. Güvenliğe tıklayın. Şifre'ye tıklayın. Mevcut şifrenizi ardından alt kısımlara da yeni yapmak istediğiniz şifreyi girin. Bu kadar :).
eyvalah kral

sinirli_adam

Asistan
Reaksiyon puanı
79
"Ayarlar->Güvenlik->Giriş Hareketleri" adımlarını takip ederek hesabına giriş yaptığın cihazların markaları ve konumlarına ulaşabilirsin.Oradan çalınıp çalınmadığı anlaşılır.
bastim emionun den giris yaptin diyor 2 eylul ama ben hiç gitmedimki 3 aydir oraya ama m20 diyor benim telde m20 ?