yigitoguzz07
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Oyunu bırakan bir arkadaş veya kullanmadığı bı hesabını verebilecek var mı
Oynamıyorum oynasam verirdim kesinlikle. Hesap aramak için discord'da coc fan sunucuları var,orda illa yan hesabını verebilecek birini bulursun.Oyunu bırakan bir arkadaş veya kullanmadığı bı hesabını verebilecek var mı
Eğer ki bir vaat karşılığında hesabı vermişse,evet onun suçu ancak hiç birşey yokken çalınmışsa bunu demek pek doğru olmaz.Çaldırmasaydın
Hocam genelde vaat karşılığında (free gem vs.) Çalınıyor hesaplar muhtemelen bu da öyle bir şey. Zaten durup dururken adamlar gelipte bir supercell hesabı çalmaz.Eğer ki bir vaat karşılığında hesabı vermişse,evet onun suçu ancak hiç birşey yokken çalınmışsa bunu demek pek doğru olmaz.
Dediğiniz doğru ancak şöyle bir ihtimalde var, hesap hiç çalınmamış bu arkadaş "beleş" hesap istemekte. Neyse her harikarda sorumlu kendisi,umarım dersini almıştır bir daha olmaz.Hocam genelde vaat karşılığında (free gem vs.) Çalınıyor hesaplar muhtemelen bu da öyle bir şey. Zaten durup dururken adamlar gelipte bir supercell hesabı çalmaz.
hangi oyun belki yardımcı olabilirimOyunu bırakan bir arkadaş veya kullanmadığı bı hesabını verebilecek var mı
Clash of clans'dan bahsediyor.hangi oyun belki yardımcı olabilirim
o zaman yardım edemem.Clash of clans'dan bahsediyor.
Direkt hesap verilmesini istiyor zaten boşverin.o zaman yardım edemem.