Cevabınız için müteşekkir'im, ancak şifremi değiştirmek için e-postamı giriyorum onda da hata veriyor biraz bekleyeceğim çünkü telefonda da aynısı oluyor :/ Başkasının hesabımı ele geçirmiş olma ihtimali var mıdır sizce ?Selamlar lezalit,
Hesabınız Twitch platformundan uzaklaştırılmış olabilir. Hata ile karşılaşıldı deme sebebi bundan kaynaklanıyor olabilir onun haricinde biraz beklemeniz belki çözüme ulaştıracaktır. Bu zamana kadar şifremi unuttum yapıp yeni bir şifre ile girmeyi de deneyebilirsiniz.
Teşekkürler, İyi Forumlar
Böyle bir şey mümkün olabilir ne yazık ki, biraz bekledikten sonra deneyelim isterseniz.Cevabınız için müteşekkir'im, ancak şifremi değiştirmek için e-postamı giriyorum onda da hata veriyor biraz bekleyeceğim çünkü telefonda da aynısı oluyor :/ Başkasının hesabımı ele geçirmiş olma ihtimali var mıdır sizce ?
Tabiki ama eğer ele geçirmiş olsalardı şifre yanlış demezmiydi? Adımı zaten yeni değiştirmiştim. Kafamda deli sorular....Böyle bir şey mümkün olabilir ne yazık ki, biraz bekledikten sonra deneyelim isterseniz.
İlginçTabiki ama eğer ele geçirmiş olsalardı şifre yanlış demezmiydi? Adımı zaten yeni değiştirmiştim. Kafamda deli sorular....
Böyle şeyler beni biraz geriyor, korkutuyor hatta, kafayı yemek üzereyim obsesif oldum iyiceİlginç
Şöyle söyliyeyim şuan hatırladım, hesap zaten giriliydi bende twitch logosuna tıkladım girdiğinde sonra bi anda bi baktım profil fotoğrafım yok direk, takip ettiklerim diye bi kısım yok bile hani yok olmuş, oturumu kapat yaptım yaptığımdan beri hata veriyor yaklaşık 1 saat olmuş olabilir. Şifremi sıfırlama linki gönder diyorum gene hata veriyorİlginç
Ne yapacağım ben şimdi ? Sizden başka kimse de yardımcı olmuyor/olamıyorİlginç
Bence beklemelisin, yada Twitch Destek ile iletişime geç. ??Böyle şeyler beni biraz geriyor, korkutuyor hatta, kafayı yemek üzereyim obsesif oldum iyice
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şöyle söyliyeyim şuan hatırladım, hesap zaten giriliydi bende twitch logosuna tıkladım girdiğinde sonra bi anda bi baktım profil fotoğrafım yok direk, takip ettiklerim diye bi kısım yok bile hani yok olmuş, oturumu kapat yaptım yaptığımdan beri hata veriyor yaklaşık 1 saat olmuş olabilir. Şifremi sıfırlama linki gönder diyorum gene hata veriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne yapacağım ben şimdi ? Sizden başka kimse de yardımcı olmuyor/olamıyor