99 Doğumluyum, dün akşam kötü bi an yaşadım. uzun süredir görmediği kuzenlerimle buluştuk ve beklenen tepkiler. çok şişmanlamışsın, eskiden yakışıklıydın noldu sana daha sonra whattsapım acık kalmış hiç kızla konuşmuyomusun oha falan dediler.İçim de fırtınalar kopuyor dışımda tebessüm ediyorum dün akşam karar verdim değişicem aklım da sadece ufak tefek sorular var ve sizlerin görüşlerini merak ediyorum.
Değiştireceğim şeyler : dişlerim - vücudum - giyim stilim
değiştirmeye gücüm yetmeyen şey : saçlarım
saçlarım malesef seyreldi hala saçım var ben güzel kaslı bi vücut yapınca foto da ki gibi kestirmeyi düşünüyorum saçım tam böyle durur kısa kestirince, sizce bu büyük bir eksi midir? geçmişte olmayıp şuan olan tek + şey ise sakallarım
sakallarım çıktı artık birde.
sorumlarıma cevap verirseniz sevinirim, bu arada 99 dogumluyum demiştim yıl olarak 20 yaşındayım geç kalmadım umarım cünki cidden benim hiç çevrem yok sadece tek tük arkadaşlarım var. değişene kadar da yeni çevre yapmayı düşünmüyorum, değiştikten sonra yapabilir miyim?
---- Mesajlar birleştirildi ----
boy da 1.82 bu arada
Değiştireceğim şeyler : dişlerim - vücudum - giyim stilim
değiştirmeye gücüm yetmeyen şey : saçlarım
saçlarım malesef seyreldi hala saçım var ben güzel kaslı bi vücut yapınca foto da ki gibi kestirmeyi düşünüyorum saçım tam böyle durur kısa kestirince, sizce bu büyük bir eksi midir? geçmişte olmayıp şuan olan tek + şey ise sakallarım

sorumlarıma cevap verirseniz sevinirim, bu arada 99 dogumluyum demiştim yıl olarak 20 yaşındayım geç kalmadım umarım cünki cidden benim hiç çevrem yok sadece tek tük arkadaşlarım var. değişene kadar da yeni çevre yapmayı düşünmüyorum, değiştikten sonra yapabilir miyim?
---- Mesajlar birleştirildi ----
boy da 1.82 bu arada
Ekli dosyalar
Son düzenleme: