Heroes

Tartarus

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Benim izlediğim fantastik diziler arasından en iyisi Heroes! Daha ilk bölümden kendimi kaptıdım. Her ay üç bölüm indirdim sezonu bitirene kadar... CNBC-e'yi bekleyemedim izlemek için...
Aranızda izleyen varsa buyursun konuşalım.Tanıdığım kimse izlemiyo etrafımda. İsteyen şanslı bir kişiye 1. sezonun 14-23. bölümlerini gönderebilirim.

Shot

aydogan

Asistan
Reaksiyon puanı
3
benimde en sevdiğim dizilerden birisidir(lost, prison break, nip/tuck,..). İndirmek isteyen arkadaşlar deezi.net'den faydalanabilirler.

Tartarus

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Ben limewire dan indirip alt yazıları ordan temin ettim. daha kolay oldu çünkü deezi.net'te part 1 part2 diye 4 parçaya ayrılmış diziler.hiç uğraşmam diyosanız limewire

snra

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Ben de Türkiye'de yayınlanmasını beklemeden izleyen hastalarından oldum.
Bi de Prison Break varmış ama ona da bulaşırsam iyice dizi manyağı olurum diye hiç girmiyorum :)

Tartarus

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Prison Break'de süper bi dizi... Hele karakterlerden T-Bag'i bi görsen çok severdin. :P Niye güldüğümü de izlersen anlarsın.
Arkadaşlar bi de Oz diye bi dizi varmış yine hapisane dizisi izleyuenler PB den güsel diyolar.Ne dersiniz?

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Tartarus dedi ki:
Prison Break'de süper bi dizi... Hele karakterlerden T-Bag'i bi görsen çok severdin. :P Niye güldüğümü de izlersen anlarsın.
Arkadaşlar bi de Oz diye bi dizi varmış yine hapisane dizisi izleyuenler PB den güsel diyolar.Ne dersiniz?
t-bag psikopat ya ama yüzünde hafif bir iyilik şeysi var Micheal bir numara zeka küpü
Forever Heroes :D

Tartarus

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Forever and ever...
.
.
Bu arada Heroes'un son bölümlerinden birinde Molly bi adamdan bahsediyodu..Hatırlayanınız vardır. Kız o adamı düşününce adam onu görüyomuşya... Kim ki o? Sauron felan heralde :P
Diyalog da burda:
Molly: Nerede olduğunu size söyleyebilirim.
Parkman: Tamam. Peki... Nasıl yapacağız?
Molly: Sadece...Zihnimde onu düşünüyorum......ve yerini haritada işaretliyorumRaptiye lâzım.
Mohinder: Yani; zihninde düşünerek,
istediğin herkesi bulabiliyor musun?
Molly: Hemen hemen herkesi.
Mr. Bennet: Hemen hemen mi?
Molly: Bulamadığım tek bir kişi var.
Parkman: Kimmiş o, o da Syler gibi kötü biri mi?
Molly: Hayır.Ondan çok daha kötüsü.Onu düşündüğümde......beni görebiliyor.

snra

Profesör
Reaksiyon puanı
22
İkinci sezondan bir karakter herhalde, bilemiyorum kim.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Tartarus dedi ki:
Forever and ever...
.
.
Bu arada Heroes'un son bölümlerinden birinde Molly bi adamdan bahsediyodu..Hatırlayanınız vardır. Kız o adamı düşününce adam onu görüyomuşya... Kim ki o? Sauron felan heralde :P
Diyalog da burda:
Molly: Nerede olduğunu size söyleyebilirim.
Parkman: Tamam. Peki... Nasıl yapacağız?
Molly: Sadece...Zihnimde onu düşünüyorum......ve yerini haritada işaretliyorumRaptiye lâzım.
Mohinder: Yani; zihninde düşünerek,
istediğin herkesi bulabiliyor musun?
Molly: Hemen hemen herkesi.
Mr. Bennet: Hemen hemen mi?
Molly: Bulamadığım tek bir kişi var.
Parkman: Kimmiş o, o da Syler gibi kötü biri mi?
Molly: Hayır.Ondan çok daha kötüsü.Onu düşündüğümde......beni görebiliyor.
en kötü adam Linderman ile bir alakası olabilir yada Hiro Nakamura'nın babasıyla bir bağlantısı olabilir

Tartarus

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Hinun babası da ne işler çeviriyomuş öyle... Basamağın en tepesin de o varmış meğer...ama o en kötü adamı bence daha vermeyecekler ikinci sezonda...şöyle bi koklatacaklar çünkü Syler finalde yine kaçıyodu dikkat ettiyseniz kanalizasyon kapağından içeri sürünme izleri vardı.

kralexus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tekrar başlayacağı hakkında söylentiler vardı fakat yalan oldu sanırım...

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
yarım kalan sezon bitirilecek diye ben de duymuştum ama 1 sene oldu hala tık yok dizide.

ogrenci205

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dizi zaten yarıda kaldı, en son izlediğimde bizim kız kameraların önünüde yüksekten atlıyordu... Dünya bizi bilmeli falan diye, gerisinin gelmesi gerek ama pek ümidim yok.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Aslında devam etmesi çok Süper olurdu da bitirdiler.En iyi diziler neden bitiyor hep heroes stargate stargate atlantis