İntelAtomBomb52
Asistan
merhaba arkadaşlar belki denk gelmişsinizdir oyun hediye edecek diye bi konu açtım ve kilitlendi iyiki kilitlendi eğer konuya denk gelen varsa özür dilerim utanıyorum tekrardan özür dilerim
Bundan niye utanıyorsun kimerhaba arkadaşlar belki denk gelmişsinizdir oyun hediye edecek diye bi konu açtım ve kilitlendi iyiki kilitlendi eğer konuya denk gelen varsa özür dilerim utanıyorum tekrardan özür dilerim
Bundan niye utanıyorsun kitamam saçma bir konu ama niye utanıp özür diliyorsun?
Bunun neresi dilencilik nette bir sürü bedava oyun varbu durumda bana kalmış bir insanın dilencilik yapması kötü bende utanıyorum ve sizden özür diliyorum
orada konunun kapatılmasını istedimÖzür dilediğini konu dışında olan başlıkta zaten yazmıştın daha ne kadar özür dileyeceksin?
Bunun neresi dilencilik nette bir sürü bedava oyun var![]()
Konuna baktim ama dilencilik falan goremedim. Burasi bir forum, baskalarindan yardim isteyebilirsin. "Bana CS:GO alir misiniz." gibisinden spesifik bir istek olsa pek yakismazdi tabi ama "Oynamadiginiz oyunlari hediye eder misiniz?" demende bence bir sorun yok.
Hatasız kul olmaz. Bak yanlış bir şey yaptığını fark etmişsin. Bir daha yapmazsın, olur biter.merhaba arkadaşlar belki denk gelmişsinizdir oyun hediye edecek diye bi konu açtım ve kilitlendi iyiki kilitlendi eğer konuya denk gelen varsa özür dilerim utanıyorum tekrardan özür dilerim
Hatasız kul olmaz. Bak yanlış bir şey yaptığını fark etmişsin. Bir daha yapmazsın, olur biter.![]()
Neden?Asıl ben herkesten özür dilerim ?
Bu mesajdan sonra hatanı anlamadığını düşünmeye başladım ama neyse...teşekkürler bir daha asla yapmayı düşünmüyorum ve yakında 2 tane random key çekilişi yapıcam
Özür dilemene gerek yoktu. Neyse affedelim yine de.merhaba arkadaşlar belki denk gelmişsinizdir oyun hediye edecek diye bi konu açtım ve kilitlendi iyiki kilitlendi eğer konuya denk gelen varsa özür dilerim utanıyorum tekrardan özür dilerim
Bu mesajdan sonra hatanı anlamadığını düşünmeye başladım ama neyse...
Boş konulara boş mesaj yazmak yerine başkalarına yardımcı olalım.