- Konuyu başlatan
illeqalrapper
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Kardeşim ellerine sağlık seve seve takip ediyorum..Office görsel eğitimleri varsa elinde sana zahmet onlarıda paylaşırsan cok sevinirim.
beyler bu arada birşeyi fark ettim..herkes turbobiti küçümsemiş,"oradan indirmiyorum...." falan gibi cümlelerle başlıyor.
Beyler turbobitden ben premium üyelik aldım.Sadece 17 tl ve bana kullanıcı adımı girdiğim anda büyük bir hızla ve kesintisiz indirme sağlıyor. İndirmede sınır yok.
size soruyorum. o kadar indirme yapıyorsunuz vs. ttnet-uydunet-smile vs süperonline kullanırken verdiğiniz 35-60 tl gibi fiyatları her ay ödüyorsunuz. 17 tl veripte doğrulama kodu gibi iğrenç birşeyden kurtulmak yerine neden halen onu kullanıyorsunuz.
Edit : bu arada rapid beleş ama ardı ardına indirtmiyor (tabi premium değilsen )
Eyvallah arkadaşım Office eğitim videoları bulur bulmaz paylaşıcam. Fakat biraz uzun sürebilir çünkü warez paylaşım yapmak istemiyorum Office'in genelde ücretli eğitim videoları var. Bu yüzden ücretsiz olarak sunulan videoları bulur bulmaz paylaşıcam...