• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Herkese Selam! Ben geldim

Can Dirgen

Öğrenci
Merhaba arkadaşlar sdn forumu & portalı yıllardan beri bilir takip eder. Ama kendi forumlarım, bloğum vs. olduğu için webmaster forumları dışında takıldığım forum şeklinde bir site yoktur. SDN'ye karşılıklı bilgi paylaşımı için katıldım. Her Türlü internet site işlerinizde yardımcı olabilirim. Hosting & domain vs. aklınızda bulunsun. :tongue: İzmirliyim. 19 yaşındayım.Lise son'a gidiyorum. Kişisel web sitemide ziyaret edebilirsiniz www.candirgen.com ;)

Aleyküm selam, hoş geldin...

Aleyküm Selam

Hoş geldin

ve aleyküm selam kardeş hoş geldin :D

Hoşgeldin kardeşim.Forumda kalıcı olman dileğiyle...

exantric Türkçe bilmiyon mu guzum :D

Hoşgeldin toruncağızım gel takıl. Kalıcı ve yararlı olman dileğiyle.. :wink:

Sağolasın Dostlar. Umarım yabancılık çekmeden devamlı olurum. SDN'de belli bir ortam yakalamak istiyorum. bilgi paylaşımınca bulunabileceğim, tanışabileceğin arkadaşlar bana ulaşırsan sevinirim ;)

Sağolasın Dostlar. Umarım yabancılık çekmeden devamlı olurum. SDN'de belli bir ortam yakalamak istiyorum. bilgi paylaşımınca bulunabileceğim, tanışabileceğin arkadaşlar bana ulaşırsan sevinirim ;)

Asıl sen sağol, bence burada yabancılık çekmezsin izin vermezler çekmene :) SDN'de ortamdan bol çok ne var? (bilgi) xD Bilgiye açbi adamım dostum buyrun öğretin bidiğiniz ne varsa..

Selametle..

Hosting ve web le ilgilenen ben de dahil birçok arkadaş var burada

Bilgi güçtür, paylaştıkça büyür ;)

Öncelikle hoş geldin. 1 ekim günün özetine baktım bloguna lise 4 olmana rağmen ders çalışmamışsın aaa çok ayıp :D

Öncelikle hoş geldin. 1 ekim günün özetine baktım bloguna lise 4 olmana rağmen ders çalışmamışsın aaa çok ayıp :D
Öncelikle tüm yorumlar için teşekkürler. Dün tarih çalıştım test çözdüm valla günlüğe eklemeyi unutmuşum :D Normalde testimi çözüyorum. Sürücü kursu haftanın 5 günü 18.00 21.30 ve pc dersleri başlayacak günlerim dahada kasılacak bloğumda ne yapıyorum vs. takip edebilirsiniz. :biggrin:

Hoşgeldin Can(=
Bende Ceren memnun oldumm(=