Herkese Merhabalar

`Leowdinias'

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese merhabalar adım emrecan 15 yaşındayım liseye yeni başladım forumunuz bana birçok konuda yardımcı oldu bende üye olayım dedim ve oldum :)Umarım hepinizle iyi dostluklar,arkadaşlıklar kurucam herkese iyi forumlar :yes:

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Rüyanda mı gördün :P

Hoş geLdin : ))

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
Hoşgeldin Emrecan

Liseye yeni başladım dedinde o günlerim o aklıma geldi bee.. Bizim müdür Mahmut hoca gibiydi haa beni her sabah koridorda beklerdi..

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
[MENTION=176453]`Leowdinias'[/MENTION] hoş geldin

Hoşgeldin Emrecan

Liseye yeni başladım dedinde o günlerim o aklıma geldi bee.. Bizim müdür Mahmut hoca gibiydi haa beni her sabah koridorda beklerdi..

çok seviyordu sanırım seni :D

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
çok seviyordu sanırım seni :D
Yaa ne demezsin... Geç gelenlere biraz gıcıklık yapacak ya amaç o:laugh: Saçın niye uzun senin diye takardı bana... Bazen okula yardım parası getirdin mi?. Diye takardı ... Sabah sabah derdim okula yardımmı benim yaaa...:laugh: Gıcık işte...

Hatta bi anımı anlatayım...

Bizim Ticaret Meslek Lisesiydi 8 ders görürdük arada hiç paydos filan yok bigün son 2 ders matematikti ben 6 ders görmüşüm zaten kafa şişmiş şalter atmış vaziyette matematik çakilmez yavv şimdi dedim okuldan çıktım gittim..
Ertesi sabah müdür çağırdı odasına sen dün son 2 ders nerdeydin dedi??.. Hocam başım ağrıyordu çektim gittim dedim müdür ayağa kalktı başına s.çayım senin dedi... Defol lan dedi...:laugh: