Herkese Merhaba

erdemgazetesi

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Merhaba Millet Ben Ersin ŞİMŞEK Bu siteye yani SDN'ye 13 Haziran 2008 Cuma günü Saat: 23.58'de kayıt oldum. Ve yeni buraya ben geldim mesajı verdim. Çünkü herkes açmış kendinin geldiğini neden ben atmayayım dedim. Açtım konuyu neyse Esas konumuza gelelim. Ben 23 Eylül 1991 Günü Gaziantep'in İslahiye ilçesinde doğmuşum ve ben şuan Osmaniye ilinin Düziçi İlçesinde yaşıyorum ve Yaşım 16 DÜziçi 75. Endüstri Meslek Lisesi Bilgisayar Bölümüne gidiyorum ve Bu sene büyük ihtimal Web tasarım sınıfına geçecem. SDN'ye girdiğim üye olduğum için gerçekten mutluyum hep değişik güncel hiç bir yerde olmayan olaylar görüntüler izliyorum. Bu yazıyı okuyup yorum yapana teşekkür ederim. Çalışmalarınızda başarılar dilerim. Hekkese Kolay Gelsin.

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Yahu sen artık eskimişsin. :P

Bu konu biraz geç olmuş ama geç olsun güç olmasın değil mi?

Hadi sende hoşgeldin ;)

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
Ehehe eski şey bu ee üyelerden yani ismini bulamadım hoşgeldin :)

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
Bende PC bölümü öğrencisiyim.. niye web tasarıma geçicen ?.. sizin bölümler ne bu arada

erdemgazetesi

Profesör
Reaksiyon puanı
1
RadoN dedi ki:
Bende PC bölümü öğrencisiyim.. niye web tasarıma geçicen ?.. sizin bölümler ne bu arada
ilk birinci sınıfı düz okuyorsun okul sonunda bilgisayar, mobilya, metal, elektrik, diye ayrılıyor sonra bilgisayar bölümünde tüm her şeyi görüyoruz. okul sonu dal seçiyoruz. Web Tasarım,Ağ işletmenliği,donanım, Yazılım. Yeni adları başka ama ben anlaşılır bir biçimde yazmak için

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
biliyorum dediğim gibi bende meslek lisesi bilgisayar bölümü öğrencisiyim..

Bu zmanda herkes web tasarımcı ..!! en dandik forumlarda bile gerekli tüm dersleri bulablilrsin.. bölümünü okumana gerek bile yok

Kıymetini bil bu bölümlerin..!! bizim karşımıza ağ iştemenliği ve donanım verdiler.. :S web tasarımmış.. yazılım programlamaymış.. vs. vs. açmadılar.. ama ben bi ara delphi ve vbasic ile uğraştım..

donanım bölümünde pclere format atmaktan başka bişey yaptırmıyolar.. bende ağ işletmenliğini seçtim.. zaten başka bölüm yok.. seçmez olaydım.. okadar detaylı bi bölümki anlatamam.. çok detaylı ve kafa isteyen bi bölüm..
iyi olmasına iyi.. hatta para konusunda en kral bölüm.. ama okulunda bu bölümü yapacak gerekli ekipman varsa bu bölümü seç derim.. bizim yoktu.. biz 20 PClik atölyelere ağ döşüyoduk.. okulun ağ sistemini yapıyyoduk vs. vs.

bende ağ işletmeni olarak farklı alanlara yöneldim..

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
polat_özentisi dedi ki:
hula olam sen şimdik mi mesaj atıyon peşto

neyse.. banlanmışsın.. şimdi ban yiyenin arkasından cevap vermek olmaz..
banlayanın eline sağlık diyeyim yeter ..

erdemgazetesi

Profesör
Reaksiyon puanı
1
iyi oldu ya gelmesin bir daha ipini yasaklasalar bari