• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Herkese En İçten Selamlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan WebNick
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Merhabalar SDN ailesi,

Öncelikle bugün vesilesi ile Çanakkale şehitlerimize ve diğer tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Rabbim bizi şefaatlerine nail etsin.
Sizler beni tanımıyorsunuz; fakat ben bir çoğunuzu tanıyorum. Uzun zamandan beridir (yaklaşık 1 yıl) üyelik perdesinin arkasından sohbetlerinize, yer yer atışmalarınıza, şahit oldum. Bazı zamanlar sayenizde eğlenirken, kimi zaman da yeni şeyler öğrendim. Sanal hayatıma yeni bir sayfa açtığım bu günden itibaren ilk adımı üyelik perdesinden sıyrılıp siz değerl sdn ailesine katılarak atmaya karar verdim. Umarım birbirimize faydalı olur seviyeli bir ortam oluştururuz.

Amin.
En içten hoş geldin :)

Hoş geLdin evLat.

hoşgeldin arkadaşım beni de tanıyorsundur o zaman :P

hoşgeldin arkadaşım beni de tanıyorsundur o zaman :P

Bir çoğunuzu forumdan takip ediyordum. Hatta bak gaza geldim gidip üyelik kapansınmı anketine kapansın diye oy vereyim. Ne de olsa üye olduk ya :) Gerçi o ankette malesef havada kaldı. Neyse vazgeçtim gelir gelmez o konuya girmeyeyim. En iyisi her yeni üye gibi gidip torrent davetiyesi isteyeyim he he he :)

Bir çoğunuzu forumdan takip ediyordum. Hatta bak gaza geldim gidip üyelik kapansınmı anketine kapansın diye oy vereyim. Ne de olsa üye olduk ya :) Gerçi o ankette malesef havada kaldı. Neyse vazgeçtim gelir gelmez o konuya girmeyeyim. En iyisi her yeni üye gibi gidip torrent davetiyesi isteyeyim he he he :)

:) tekrar hoşgeldin

Hoş geldin, kendini tanıt istersen biraz, necisin, kimlerdensin, ne is yaparsın ?

Hoş geldin, kendini tanıt istersen biraz, necisin, kimlerdensin, ne is yaparsın ?

Bu yurdun insanıyım, güzel yurdumun güzel bir şehri olan Antalya'da yaşarım. KPSS denen illete çalışır; memur bir ailenin çocuğu olarak, memur olmaya çalışırım. Atanmayan öğretmenlerden biriyim. Üniversite mezunuyum hatta master terk (artık ne demekse) :).

hoş geldin, İnşallah bildiklerinle sen bizi aydınlatırsın, bildiklerimizle de biz seni aydınlatırız.

Bu yurdun insanıyım, güzel yurdumun güzel bir şehri olan Antalya'da yaşarım. KPSS denen illete çalışır; memur bir ailenin çocuğu olarak, memur olmaya çalışırım. Atanmayan öğretmenlerden biriyim. Üniversite mezunuyum hatta master terk (artık ne demekse) :).

Allah'tan hayırlısını dileyelim, her şeyde vardır bi hayır, isteyince herşey oluyor yeter ki canı gönülden istensin.

Hoş geldin iyi forumlar

hoşgeldin aga, sefalar getirdin.
gelişinizin hayırlara vesile olmasını dilerim.

(aga, aramızda kalsın, bu garibi de tanır mıydınız?! :) )