Herkese En İçten Selamlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan WebNick
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Merhabalar SDN ailesi,

Öncelikle bugün vesilesi ile Çanakkale şehitlerimize ve diğer tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Rabbim bizi şefaatlerine nail etsin.
Sizler beni tanımıyorsunuz; fakat ben bir çoğunuzu tanıyorum. Uzun zamandan beridir (yaklaşık 1 yıl) üyelik perdesinin arkasından sohbetlerinize, yer yer atışmalarınıza, şahit oldum. Bazı zamanlar sayenizde eğlenirken, kimi zaman da yeni şeyler öğrendim. Sanal hayatıma yeni bir sayfa açtığım bu günden itibaren ilk adımı üyelik perdesinden sıyrılıp siz değerl sdn ailesine katılarak atmaya karar verdim. Umarım birbirimize faydalı olur seviyeli bir ortam oluştururuz.

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Amin.
En içten hoş geldin :)

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Hoşgeldin dostum.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Hoş geLdin evLat.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Amin.
Hoşgeldiniz Kardeşim.

way_be

Dekan
Reaksiyon puanı
12
hoşgeldin arkadaşım beni de tanıyorsundur o zaman :P

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
hoşgeldin arkadaşım beni de tanıyorsundur o zaman :P

Bir çoğunuzu forumdan takip ediyordum. Hatta bak gaza geldim gidip üyelik kapansınmı anketine kapansın diye oy vereyim. Ne de olsa üye olduk ya :) Gerçi o ankette malesef havada kaldı. Neyse vazgeçtim gelir gelmez o konuya girmeyeyim. En iyisi her yeni üye gibi gidip torrent davetiyesi isteyeyim he he he :)

way_be

Dekan
Reaksiyon puanı
12
Bir çoğunuzu forumdan takip ediyordum. Hatta bak gaza geldim gidip üyelik kapansınmı anketine kapansın diye oy vereyim. Ne de olsa üye olduk ya :) Gerçi o ankette malesef havada kaldı. Neyse vazgeçtim gelir gelmez o konuya girmeyeyim. En iyisi her yeni üye gibi gidip torrent davetiyesi isteyeyim he he he :)

:) tekrar hoşgeldin

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Hoş geldin, kendini tanıt istersen biraz, necisin, kimlerdensin, ne is yaparsın ?

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Hoş geldin, kendini tanıt istersen biraz, necisin, kimlerdensin, ne is yaparsın ?

Bu yurdun insanıyım, güzel yurdumun güzel bir şehri olan Antalya'da yaşarım. KPSS denen illete çalışır; memur bir ailenin çocuğu olarak, memur olmaya çalışırım. Atanmayan öğretmenlerden biriyim. Üniversite mezunuyum hatta master terk (artık ne demekse) :).

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
hoş geldin, İnşallah bildiklerinle sen bizi aydınlatırsın, bildiklerimizle de biz seni aydınlatırız.

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Bu yurdun insanıyım, güzel yurdumun güzel bir şehri olan Antalya'da yaşarım. KPSS denen illete çalışır; memur bir ailenin çocuğu olarak, memur olmaya çalışırım. Atanmayan öğretmenlerden biriyim. Üniversite mezunuyum hatta master terk (artık ne demekse) :).

Allah'tan hayırlısını dileyelim, her şeyde vardır bi hayır, isteyince herşey oluyor yeter ki canı gönülden istensin.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Hoş geldin iyi forumlar

Reaksiyon puanı
10,315
hoşgeldin aga, sefalar getirdin.
gelişinizin hayırlara vesile olmasını dilerim.

(aga, aramızda kalsın, bu garibi de tanır mıydınız?! :) )