• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Herkes Xposed Modullerini Paylassin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bugra_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bugra_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Herkez kullandigi modulleri atarsa fotografli bilmedigimiz guzel modullere ulasiriz
Ben basliyorum

Şu ios8 killer nasil bir modül?

screenshot_2015-05-06-15-15-26.png

5.1 için düzgün çalışsa da yüklesek

Şu Xposed'i yapamadım ya , içimde kaldı.

Ben yapmıştım sonra sürekli reboot etmeye üşendiğimden sildim sonra bu yuvarlak pil simgesine olan hevesle tekrar kurdum :)

Granify
Gravity box

Azı karar çoğu zarar.

Fazla modül yüklediğiniz de telefon cidden kafayı yiyor

3cfe637ab6042d98a0e56bf889295ae0.jpg

Birde youtube background yuklerim birazdan. Cok usenmistim onceden :D

modülleri ve ne amaçla kullanıldığını özelliklerini vs. belirtirseniz güzel olur.

3cfe637ab6042d98a0e56bf889295ae0.jpg

Birde youtube background yuklerim birazdan. Cok usenmistim onceden :D

Güncelleyelim listeyi :D

App Settings (1 gb ram var bazı uygulamalarında arkaplanda açık kalması gerekiyor. Onun için kullanmaktayım. Ancak epey bi özelliği var :) )
Youtube Background Play (Youtube'un kendi içinde bulunan arkaplan oynatma özelliğini aktif ediyor)
Greenify ( Arkaplanda çalışan gereksiz zımbırtıları kapatıyor)

com.blueberry.youtubeswipetoseek com.phantom.onetapvinemodule de.defim.apk.bootmanager com.pyler.youtubebackgroundplayback hk.kennethso168.xposed.apmplus de.defim.apk.enhancedtoast com.dr8.sense6batterypercent com.pyler.xinstaller com.oasisfeng.greenify com.mohammadag.burnttoast com.phantom.onetapyoutubemodule com.ceco.marshmallow.gravitybox me.rijul.hideemergencybutton ma.wanam.youtubeadaway com.phantom.onetapfacebookmodule de.robv.android.xposed.mods.appsettings com.bocharov.xposed.fsbi com.dhm47.nativeclipboard de.defim.apk.notifyclean com.phantom.onetapvideodownload

liste oluştur dedim bunlar varmış, anladıysanız

com.blueberry.youtubeswipetoseek com.phantom.onetapvinemodule de.defim.apk.bootmanager com.pyler.youtubebackgroundplayback hk.kennethso168.xposed.apmplus de.defim.apk.enhancedtoast com.dr8.sense6batterypercent com.pyler.xinstaller com.oasisfeng.greenify com.mohammadag.burnttoast com.phantom.onetapyoutubemodule com.ceco.marshmallow.gravitybox me.rijul.hideemergencybutton ma.wanam.youtubeadaway com.phantom.onetapfacebookmodule de.robv.android.xposed.mods.appsettings com.bocharov.xposed.fsbi com.dhm47.nativeclipboard de.defim.apk.notifyclean com.phantom.onetapvideodownload

liste oluştur dedim bunlar varmış, anladıysanız
valla arada bikaç tane seçebildim. sanki telgrafla iletiyor. şu şu var stop. şu şu var stop. o_O