NuLdERGAMER
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 637
Ben mesela sabah kalkıp elimi yüzümüüüü... yıkamadan ders başlıyor.Akşam bitiyor işte tüm günüm bu.
aynen böyle.Ben mesela sabah kalkıp elimi yüzümüüüü... yıkamadan ders başlıyor.Akşam bitiyor işte tüm günüm bu.
Sabahın 8.30 una ders koymuşlar 8.00 de kalkıyorum derse giriyorum hoca bik bik bik konuşuyo arkadan sdn forumu açıp rahatima bakiyorumBen mesela sabah kalkıp elimi yüzümüüüü... yıkamadan ders başlıyor.Akşam bitiyor işte tüm günüm bu.
Şuan zoom açık arka planda.Sabahın 8.30 una ders koymuşlar 8.00 de kalkıyorum derse giriyorum hoca bik bik bik konuşuyo arkadan sdn forumu açıp rahatima bakiyorum
+SonsuzŞuan zoom açık arka planda.
Bende aslında şu an dersteyim ?Sabahın 8.30 una ders koymuşlar 8.00 de kalkıyorum derse giriyorum hoca bik bik bik konuşuyo arkadan sdn forumu açıp rahatima bakiyorum
Link at gözükmüyor forum listesinde.bende şuan konu açtım ama kimse bakmadı bi el atın aga
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evde sıkılınca oyun oynuyordum artık tamamen sıkıldım bazen kendi kendime gülme krizine giriyorum.![]()
Evet nereden bildinŞuan zoom açık arka planda.
Link at gözükmüyor forum listesinde.
Sabah kalkar, yatakta derse girerim. Arada uyurum. Sonra kalkar ders bitiririm. Biraz oyun oynar sonra dersten sonra yine ders çalışırım. Akşam eu4 mpde entrika çeviririm.Ben mesela sabah kalkıp elimi yüzümüüüü... yıkamadan ders başlıyor.Akşam bitiyor işte tüm günüm bu.