- Reaksiyon puanı
- 2,315
Şu ankini saymazsak (çünkü yeşil ışık yaktı bana çok şükür) bugüne kadarki reddedilmelerimi yazsam bu forumun sunucuları kaldırmaz, çöker.
O kadar çok diyorsun.Şu ankini saymazsak (çünkü yeşil ışık yaktı bana çok şükür) bugüne kadarki reddedilmelerimi yazsam bu forumun sunucuları kaldırmaz, çöker.
Kız değil, akrabaları reddetmiş seni11 Yaşında (şimdide 13 pek fark yok ) hayatımda ilk defa bir kıza bu kadar aşık olmuştum yani ne bileyim çok güzeldi. En sonunda mektup ile açıldım. Abisi geldi kulağımdan tuttu "kardeşime bir daha mektup yollarsan sonun iyi olmaz" dedi. Bende içimde korku ile derslere giriyordum ama bir andan da belli etmeden onla konuşmak istiyordum. Ve.. Bir gün kuzeni ile dolaşırken geldiler yanıma o konuşmadı benle kuzeni bir daha kuzenimin yanında görürsem okuldan attırırım dedi ve o günden sonra kızla bir kere bile konuşmadım. Ama bu yıllarda o benle konuşmaya başladı ne kadar korksam da bende cevap veriyordum kıza. Böyle..
Kız dedi zaten akrabalarına benle konuşmamak için sanki dövmüşüm gibi dövsem bu kadar üzerime gelmezlerdiKız değil, akrabaları reddetmiş seni
Tam kezbana denk gelmişsin o zaman. Konuşmak istemeyen, düzgünce reddeder.Kız dedi zaten akrabalarına benle konuşmamak için sanki dövmüşüm gibi dövsem bu kadar üzerime gelmezlerdi
Aseksuel misin yani?Aşkmış meşkmiş gibi şeylerle uğraşmadığım ve hiçte ilgim olmadığı için yok.
Az risk az kazanç (red) çok risk çok kazanç (kabul)Reddedilmeyi göze alsam mı diyorum ?
Çok risk (çok risk)Az risk az kazanç (red) çok risk çok kazanç (kabul)
Hayat böyle. Yapacak bir şey yok. Anı yaşamaya çalışıyorum. Zaten ergenliği şimdi değil de, ne zaman yaşacağım@Overclocked, Yok narsistim. ? Hiç bir alakası yok. Sadece sevmiyorum işte. Artık eskisi gibi hayata bakış açım pek iyi değil. Her şey iyiye gitmiyor ve daha da pahalılaşıyor. Bu durum Türkiye de kesin görülebilen bir durum.
Yani çalışıp da aile kurabileceğimi hiç zannetmiyorum. İyicene hayattan sıkılmaya başladım. Gülüyorum ya da bazen şaka yapıyorum ama pekte hayattan zevk aldığım yok.
Çocukken her şey daha iyiydi bence. Büyüyünce hayatın zorluklarını daha çok anlıyor insan. ?
çok üzüldüm kabul etmediğinde ??? bana m*l dedi ??Merhaba arkadaşlar hepimizin sevdiği biri elbet olmuştur. Bazılarımız reddedilir ancak bazılarımız muradına erer. Herkes reddedilme hikayesini anlatsın. @Uchiha Sasuke özellikle senden bekliyoruz gfjfng Yasemin lokum gibi çocuk kaçmaz dön buna. Konu tutarsa bende anlatacağım
Belki anne tarafını soyad farkından dolayı akraba saymamıştır?bana, BEN AKRABA EVLİLİĞİ YAPMAM diyen kız gitti teyzesinin oğluyla evlendi.
asexler de âşık olabilir ;_;Aseksuel misin yani?
aynıyım... :')Hiç reddedilmedim
(Teklif edemeyecek kadar yıkık ve özgüvensiz biriyim)
O nasıl arkadaşmış öyle?reddedilme değil ama dayak yeme anım var
en iyi arkadaşım bir kızı sevdiğimi ama açılamadığımı biliyordu oda gitmiş bunu kızın abilerine söylemiş (dinlene dinlene dövdüler)
Dinlene dinlene dövdüler ne ya arada sigara içip mola mı verdiler jakgjsfkgfsgreddedilme değil ama dayak yeme anım var
en iyi arkadaşım bir kızı sevdiğimi ama açılamadığımı biliyordu oda gitmiş bunu kızın abilerine söylemiş (dinlene dinlene dövdüler)
Evet ama sigaradan bana da içirdiler ondan sonra tekrar dövdüler sonra susadıklarını söyleyip tekelden su aldılar bana da içirdiler ondan sonra tekrar dövdüler sonra ayıkken gitmez diyip içki aldılar içirdiler sonra tekrar dövdüler kafam güzelken dayak yemek oldukça hoştu sonra tamam bu dersini aldı diyip beni evime götürdüler evimdeyken içki şişesini bana hediye ettiler sonra evime gittimsigara içip mola mı verdiler
o nasıl hikaye ashasuyfasbfsaljbdfasılfsaEvet ama sigaradan bana da içirdiler ondan sonra tekrar dövdüler sonra susadıklarını söyleyip tekelden su aldılar bana da içirdiler ondan sonra tekrar dövdüler sonra ayıkken gitmez diyip içki aldılar içirdiler sonra tekrar dövdüler kafam güzelken dayak yemek oldukça hoştu sonra tamam bu dersini aldı diyip beni evime götürdüler evimdeyken içki şişesini bana hediye ettiler sonra evime gittim
Kusura bakma ama sesli güldüm. ?reddedilme değil ama dayak yeme anım var