- Konuyu başlatan
- Reaksiyon puanı
- 10,459
Sende yazamadın. Neyse hazır mı ekip?@Estalya o.
Sende yazamadın. Neyse hazır mı ekip?@Estalya o.
Kız olsa okuduğum bölümde bile kız sayısı az.Dünyada 7 milyar insan var benim karşıma bir tane çıkar herhaldeGec sayilmaz. Bence firsatlari degerlendir. Mumkunse firsat olustur. Sonra cok acemilik cekersin
Evlencem diyen kim ahsjsjsj kacircaz sadece ?Can kandırıyor sizi be adam 35 yaşına gelmeden evlenmez daha
Kızkaçıran lar patlamaya hazırSende yazamadın. Neyse hazır mı ekip?
Bfjfnfng aynenEvlencem diyen kim ahsjsjsj kacircaz sadece ?
200 erkek 3 kiz bulunan siniftan iyidir herhalde yav ?Kız olsa okuduğum bölümde bile kız sayısı az
Hazırsak ordular ilk hedefimiz Yasemin in evi!200 erkek 3 kiz bulunan fakulteden iyidir herhalde yav ?
Celik halatlari yaglayip sivazliyorum 5 dk ye taarruza geciyoruz ?Hazırsak ordular ilk hedefimiz Yasemin in evi!
Soygun yapıyoz galibaCelik halatlari yaglayip sivazliyorum 5 dk ye taarruza geciyoruz ?
Laptopu getirdim bende hacker nerede!Celik halatlari yaglayip sivazliyorum 5 dk ye taarruza geciyoruz ?
Bak dedim size adam ciddi değil.Evlencem diyen kim ahsjsjsj kacircaz sadece ?
Layn yağlama kayarım ben.Celik halatlari yaglayip sivazliyorum 5 dk ye taarruza geciyoruz ?
Burdayım.Laptopu getirdim bende hacker nerede!
Şoför hazırda bekle birazdan kaçıyoruzBak dedim size adam ciddi değil.
Git çalış sonra evlenirsin. Kimseyi kaçırıp etme
Sss katilim ucreti bosuna almiyorum ?Bak dedim size adam ciddi değil.
Git çalış sonra evlenirsin. Kimseyi kaçırıp etme
Liseyi Meslek lisesinde okudum 5-6 kız vardı bilgisayar programcılığı okuyorum 6-7 kız vardı 4-5'e düştü bir tanesi kazma tiple çıkıyor biri sevgilisi olduğu halde başka bir erkeğe yanaşıyor200 erkek 3 kiz bulunan siniftan iyidir herhalde yav ?
Kız artık yanımda. Hayde siz daha çok beklersiniz.Şoför hazırda bekle birazdan kaçıyoruz
Baska bolumlere dadanmaniz lazim ? insta face snap tinder araman lazim ?Liseyi Meslek lisesinde okudum 5-6 kız vardı bilgisayar programcılığı okuyorum 6-7 kız vardı 4-5'e düştü bir tanesi kazma tiple çıkıyor biri sevgilisi olduğu halde başka bir erkeğe yanaşıyor
Diğerinin'de sevgilisi var
Buradayım. Güzel birde delici lazım minik bir tane. Ben USB ile bağlar 2-3 kod yazar hacklerim pencereyi.Hacker ne yaptın?
Benimde yanimda eyvah eyvah paranormal bi olay mi ikizmi ahdhssbKız artık yanımda. Hayde siz daha çok beklersiniz.
He mobil olunca geç geldi mesaj neyse hallet işi dalıyoruzHacker ne yaptın diyorum ghgkf
La ne ne yaptım olm. Şu anda az plan yazıyorum çalıştıracağım programı yazıyorum.Hacker ne yaptın diyorum ghgkf
Yaz yaz çabuk hurry up!La ne ne yaptım olm. Şu anda az plan yazıyorum çalıştıracağım programı yazıyorum.
Tamam tamam.Yaz yaz çabuk hurry up!
Ya acele ol ne yaparsan yapAcaba Python mu yapsam C#'mı?
Hmmm Kız buga girmiş olmalı. Cmd paneli aç hemenBenimde yanimda eyvah eyvah paranormal bi olay mi ikizmi ahdhssb