- Konuyu başlatan
- Reaksiyon puanı
- 10,459
Hocam şimdi hazır mıyız?
Basarinin sirri nedir ustad. Pharmaton mu supradyn miHiç red almadım.
Mfjdnf gnj Zaur yaBi defada umursamaz olmuştum. Çocukken Uykudan direk uyanıp anneyle dükkana inmiştim.
Dükkanda olurken hala ayaküstünde uyuyordum.
İşte tam bu anda benle yaşıt sayılır bir kız Bana selam verdi gülümseyerek.
Ben ne yaptım? Uykuluyum ya neye uğradığımı şaşırarak öylece yüzüne baktım kız gidene kadar ahahahhahah
Bende bilmiyorum ?Basarinin sirri nedir ustad. Pharmaton mu supradyn mi
Şşt konuyu saptırma12 sayfa mı?! ?
Hazırız apiler.Hocam şimdi hazır mıyız?
Ahahasjs ? transa girdin dmeek ? bu nece varliktir yarabbim. Bu insansa ben neyim mi dedin ?Bi defada umursamaz olmuştum. Çocukken Uykudan direk uyanıp anneyle dükkana inmiştim.
Dükkanda olurken hala ayaküstünde uyuyordum.
İşte tam bu anda benle yaşıt sayılır bir kız Bana selam verdi gülümseyerek.
Ben ne yaptım? Uykuluyum ya neye uğradığımı şaşırarak öylece yüzüne baktım kız gidene kadar ahahahhahah
Sasuke sen hazır mısın?Ahahasjs ? transa girdin dmeek ? bu nece varliktir yarabbim. Bu insansa ben neyim mi dedin ?
Sanırım aga be2 tane anım var 1 tanesi farklı
1) 1.sınıfa gidiyordum kızın adı aybüke idi ve benim yanaklarımı habire sıkıyordu habire benle ilgileniyordu bende rahatsız oluyordum. 2.sınıfa geçtiğimde ise yoktu Almanya'ya gitmişti herhalde zaten 1.sınıfa giderken Almanya'dan gelmişti burdan ona selamlarımı gönderiyorum.
2) Anasınıfına giderken Ceren adında kız ile çok iyi anlaşıyordum annesi ile aram iyiydi bir gün kızın üstüne kustum ertesi günden itibaren kızı göremedim Buradan ona geç olan özür diliyorum ve selamlarımı gonderiyorum umarım affetmissindir.
O günden bugüne bir tane kız bile bana bakmadı limiti erken kullandık herhalde
Dibine kadarr ?Sasuke sen hazır mısın?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sanırım aga be
Ben kız kardeşe sahip değilimOrtanca kardeşimin adı aynı isim.
Ya valla annem bile dedi, neden kıza öyle davrandın Malmısın olum Selam verseydin ya.Ahahasjs ? transa girdin dmeek ? bu nece varliktir yarabbim. Bu insansa ben neyim mi dedin ?
Şoförümüz hazır mı?Dibine kadarr ?
Şans işteOrtanca kardeşimin adı aynı isim.
@_Zaur_ hazir misin ? yakiti doldur yolda kalmayalim ?Şoförümüz hazır mı?
Şoför hazırsa füüü uçalım@_Zaur_ hazir misin ? yakiti doldur yolda kalmayalim ?
Yas kac ? Umarim gec kalmamissindir2 tane anım var 1 tanesi farklı
1) 1.sınıfa gidiyordum kızın adı aybüke idi ve benim yanaklarımı habire sıkıyordu habire benle ilgileniyordu bende rahatsız oluyordum. 2.sınıfa geçtiğimde ise yoktu Almanya'ya gitmişti herhalde zaten 1.sınıfa giderken Almanya'dan gelmişti burdan ona selamlarımı gönderiyorum.
2) Anasınıfına giderken Ceren adında kız ile çok iyi anlaşıyordum annesi ile aram iyiydi bir gün kızın üstüne kustum ertesi günden itibaren kızı göremedim Buradan ona geç olan özür diliyorum ve selamlarımı gonderiyorum umarım affetmissindir.
O günden bugüne bir tane kız bile bana bakmadı limiti erken kullandık herhalde
Şoförüm Ben yanlız gidip götürecem zaten Ponçik yaseminiŞoförümüz hazır mı?
Aynen arkadan vurdururuz @Uchiha Sasuke de Yasemin yenge ile ilgilenir ahahhahahja@_Zaur_ hazir misin ? yakiti doldur yolda kalmayalim ?
19 hocam nisanda 20 olacağımYas kac ? Umarim gec kalmamissindir
Yakitsiz gidip gelirken vurdurmaya calisiriz ? onada vurdurmak denirse ?Aynen arkadan vurdururuz @Uchiha Sasuke de Yasemin yenge ile ilgilenir ahahhahahja
@Estelya o.@estalya yenge hazır mısın
Gg tf dc mfhbdjehg ulan yaYakitsiz gidip gelirken vurdurmaya calisiriz ? onada vurdurmak denirse ?
Gec sayilmaz. Bence firsatlari degerlendir. Mumkunse firsat olustur. Sonra cok acemilik cekersin19 hocam nisanda 20 olacağım