- Reaksiyon puanı
- 10,567
Beybisiiii ? sen cagirirsan kosa kosa geleremmBohçamı hazırlıyorum kaçır beni husbandom
Beybisiiii ? sen cagirirsan kosa kosa geleremmBohçamı hazırlıyorum kaçır beni husbandom
Yenge Hazırız biz
hiç red yemedim.
Dün seni reddetti ama bügün kabul etti fgjdnfnBeybisiiii ? sen cagirirsan kosa kosa geleremm
Tulayim geri donduuu ? pardon yaseminim ?Dün seni reddetti ama bügün kabul etti fgjdnfn
Hiç sevmediğim için hiç teklif etmedim ondan hiç red de yemedim gelenlerle takıl sonra ayrıl devamkee.
Jfjtjj içerik ekibinin gözü yaşlı gene boş bir konu tuttu çünküTulayim geri donduuu ? pardon yaseminim ?
Artik hesaplar bedava beybisi ahshshd
Aynen.Dün seni reddetti ama bügün kabul etti fgjdnfn
Vito'yla uça uça gelicem. Sen bunlara bakma bunlar çocuk hala. Çalışmıyorlar etmiyorlar. Seni terkediceklerBohçamı hazırlıyorum kaçır beni husbandom
Sasuke çok cazibeli yengemiz hemen geri döndü nrjfmkAynen.
Uçur bizi füüüüüVito'yla uça uça gelicem. Sen bunlara bakma bunlar çocuk hala. Çalışmıyorlar etmiyorlar. Seni terkedicekler
Yetkililer konu sapsada kapatsak derdinde.Jfjtjj içerik ekibinin gözü yaşlı gene boş bir konu tuttu çünkü
Aynen. wqlkejqwjekqwjekqjwe jqkwje yengemiz hayırlı olsun ahahahh ???Sasuke çok cazibeli yengemiz hemen geri döndü nrjfmk
Aynen.Yetkililer konu sapsada kapatsak derdinde.
Iste var mi red yiyen acil konuyu toparlayin ahdhshsbd
Hayırlı olsun yengeAynen. wqlkejqwjekqwjekqjwe jqkwje yengemiz hayırlı olsun ahahahh ???
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynen.
Meslegimizi sakladigimiza gore ya gizli ajaniz ya kotu yollara saptik ajssshdh ?Vito'yla uça uça gelicem. Sen bunlara bakma bunlar çocuk hala. Çalışmıyorlar etmiyorlar. Seni terkedicekler
Dünkü rekoru kırar mıyız gdnfnAynen. wqlkejqwjekqwjekqjwe jqkwje yengemiz hayırlı olsun ahahahh ???
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynen.
Kırabiliriz.Dünkü rekoru kırar mıyız gdnfn
Cok zor ? 10 kisi olsak son surat yaza yaza gecerizde ?Dünkü rekoru kırar mıyız gdnfn
Krjrn Olm buradaki muhabbet hiçbir yerde yok yaKırabiliriz.
3 kişi biraz zor behCok zor ? 10 kisi olsak son surat yaza yaza gecerizde ?
Dün kalabalıktık neyse durun konu sapmasın thgjfk3 kişi biraz zor beh
Acil bi red yeme hikayesi yazinda ?Dün kalabalıktık neyse durun konu sapmasın thgjfk
Lan adamın multisi o.Evet şimdi saat akşam 8 hazır olun kaçırmaya gidiyoruz @Zaur Sasuke
Reis beHiç red almadım.
Gulmede sayiliyor da reaksiyona takilma ? uzgun ve kizgin sayilmiyor ?@Uchiha Sasuke la gülme beğen bari 1600 küsür olacak öyle.
Aha Zaur busted jdjgjfLan adamın multisi o.
Hee iyi o zaman.Gulmede sayiliyor da reaksiyona takilma ? uzgun ve kizgin sayilmiyor ?