Foruma şimdi girdim@Webhead etiketleyelim uyansın.
Yiaa yerim seni@EFI Shell
@Umut Çelik
@Usain
@Webhead
@_Zaur_
@Yusuf ÇALIŞ
Seyyah abi nicki bulamadım.
@Brian O'Conner
ÖnceSen @LX_ 'i çok severdin?
Adam baktı herkes zauru etiketliyor bende ekitleyim bari demiştirİlk kez gördüm seni forumda. Biraz garip geldi beni etiketlemenehehe Sağolasın umarım konularda daha aktif yazıp bizimle eğlenirsin.
Bu zaurun değerini bilemezsiniz siz. Anca ben ölünce bilirsiniz.Adam baktı herkes zauru etiketliyor bende ekitleyim bari demiştir![]()
İtalyan mafyası akıllıymış.TL'nin değeri kalmadı.Bu zaurun değerini bilemezsiniz siz. Anca ben ölünce bilirsiniz.
Çizdiğim resimler 1 milyar dolara satılacak ben öldükten sonra.
Topladığım bilgisayarı ülkede Müzeye koyacaklar. İtalyan mafyaları çalacak gidip 10 Milyar dolara satacak.
Peki ya ben ısındığın bir üye miyim ?Seyyah'ı seven çoktur da etiketlemeyi başaramıyorlar. Etiketlenmedim sevilmiyorum diye bir düşünceye kapılmasın![]()
Bu zaurun değerini bilemezsiniz siz. Anca ben ölünce bilirsiniz.
Topladığım bilgisayarı ülkede Müzeye koyacaklar. İtalyan mafyaları çalacak gidip 10 Milyar dolara satacak.
Bratvalar alır italyanlara bir şey bırakmazlar benceBu zaurun değerini bilemezsiniz siz. Anca ben ölünce bilirsiniz.
Bratuxalar zaten açlıktan öğlende uykudan duruyorlar ki yemek parasından ısraf etmeyelimBratvalar alır italyanlara bir şey bırakmazlar bence![]()