EmRGamer14
Öğrenci
Kızın boyu 1.50, sen benim sinirli halimi görmemişsin diyor. Ya biz seni göremiyoruz ki hallerini nasıl görelim?Yeni yıl klasiklerinden Seneye görüşürüz mesajı mesela.Not:sırf bu espriyi yapmak için konuyu açtım.
Kızın boyu 1.50, sen benim sinirli halimi görmemişsin diyor. Ya biz seni göremiyoruz ki hallerini nasıl görelim?Yeni yıl klasiklerinden Seneye görüşürüz mesajı mesela.Not:sırf bu espriyi yapmak için konuyu açtım.
Bende sinir olurum ama önemli değil.camcam öpsün seni amcam (yazarken ben sinir oldum )
seneye görüşürüz
Okadar Zenginimki Otobüsün Kapısını Bile Şöför AçıyorYeni yıl klasiklerinden Seneye görüşürüz mesajı mesela.Not:sırf bu espriyi yapmak için konuyu açtım.
Ya lütfen şu yatığınız ayıp mahallede değiliz forumdayız.Başka Kişi :Siktirgit
Ben : Siktirilip Gidilmez Yürüyerek Gidilir asudhawıofh
5. sınıftayım babam teşekkür getir bilgisayarını yenileyeceğim dedi, ben de getirdim, geldi f5’ e basıp gitti. O gün bu gündür başarıya küsüm.Yeni yıl klasiklerinden Seneye görüşürüz mesajı mesela.Not:sırf bu espriyi yapmak için konuyu açtım.
Küfür falan görünce, raporla gitsin. Cevap yazmaya gerek yok.Ya lütfen şu yatığınız ayıp mahallede değiliz forumdayız.
Boş verin ve raporlayın sadece.Burası sokak değil forum
Konuyu rezil ettiniz daha neyin esprisi bu?Başka Kişi :Siktirgit
Ben : Siktirilip Gidilmez Yürüyerek Gidilir asudhawıofh
Çabuk o alıntıyı kaldır. Senin mesajın gidecek.Burası sokak değil forum
Aha kendimi buldum.Espri yapamayan birisiyim.
Tamam kaldırdımÇabuk o alıntıyı kaldır. Senin mesajın gidecek.
yarasa işe yaramadığı için adını yarasa koymuşlar. yarasa anladınız mı bu bir espri değil. püf buYarasa bir işe yaramasa adı yaramasa olurdu