Herkes bir kere okusun

omerkarahan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 2 gün önce Doruknet'ten Domain+Hosting aldım ve bunlara 80 tl para verdim ve ftp den yanlışlıkla httpdocs klasörü içindekileri sildim ve bu yüzden sistem çalışmıyor. Dorukneti aradım o kadar operatörden sonra bir anlayan çıktı ve deckup mu dedi backup mu dedi 70 lira dedi 80 liranın üstüne onuda kabullendim ve şimdide mail atmışlar sitenizin backup u yok diye napcam ben kaldımı öyle site neyapmam lazım yardım edin

Sayın Ömer KARAHAN,

Back-up dönüşü ücretli bir hizmettir.

Ancak back-up işlemi sunucular üzerinde akşam saatlerinde yapılmaktadır. Hizmetiniz 01/09/2012 tarihinde öğlen sularında alındığı için henüz back-up alınmandan dosyalarınızı sildiğiniz için tarafımızda yedeği bulunmamaktadır.

Saygılarımızla,

Hilal Kara IŞIK
Müşteri Yöneticisi
DorukNet Hosting Satış
Tel : 212 326 92 00
Faks : 212 227 28 11

Kayıt Detayları

Kayıt No: ION-152-13370
Departman Satış İşlemleri Alanadı Hosting VPS
Tip: Issue
Durum: Kapalı
Öncelik: High

Online Destek Sistemi: http://destek.doruk.net.tr/index.php?

ikspi

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Maalesef şu an için yapabileceğiniz bir şey görünmüyor, bundan sonra yedekleme almanızı önereceğim.

SoLidBurn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ömer Karahan bundan sonra hostunuzu firma yetkilileri ile görüşüp normal hale yani hhtpdoc klasörünün var olduğu hale getirebilir ve sıfırdan yeni bir kurulum yapabilirsiniz. Backup için alınan parayı hosting süresini uzatmak için kullanmak istediğinizi bildirip yedeklerinizi kendini alabilirsiniz.

omerkarahan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=101384]SoLidBurn[/MENTION] okumuyosun ki arkadaş ben konuştun yedeği yok diyorlar. 5 mesaj attım 2 günde anca cevap geldi

SoLidBurn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardeş asıl sen okumamışsın. Ben sana yedeğini geri yüklesinler demedim. Hostunu httpdoc klasörünün olduğu duruma getirsinler (yani sıfırlasınlar) ki sende yeniden başlayıp siteni kurabilesin dedim.

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276
Paketin sıfırlanmasını istemekten başka seçeneğin görünmüyor. Back-up için yatırdığın ücreti bakiye olarak ekleyeceklerdir.

omerkarahan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tmm zaten bende bunu istiyorum zaten içinde bana ait hiçbir dosya yoktu wordpress kurmaya çalışmıştım onuda ana dizin yerine wordpress dizinine atmışım ben şimdi müşteri temsilcisini arayacağım sıfırlansın desem yaparlar mı bu iş ücretli mi

Hallettim Allah hepinizden razı olsun çok teşekkür ederim

Tmm css img plesk stat ayar dosyaları yeniden geldi. şİMDİ wordpres kuruyorum ve wordpressin dosyalarını direkt htppdocs un içine atıyorum dogru mu bu

omerkarahan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
wordpressi ana dizine attıgımda böyle oluyor yardım edin

MrBlack

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bu sorun bendede olmuştu açıklarsa bilen birisi yararlı olur :)

Hafiye

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Httpdocs dizini içine gir ve tüm dosyalar sil, sonra wordpress klasörü içindeki herşeyi oraya at (tabii veri tabanı vs. ile kurulumun nasıl yapıldığını bildiğini varsayıyorum).