Hergün bedava bir program sitesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan washaq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

washaq

Asistan
Reaksiyon puanı
9
giveawayoftheday , belki bir çoğunuz da biliyorsunuzdur, bu site her gün bir adet program hediye ediyor 24 saat içerisinde programı ilgili linkinden indirip kullanabilirsiniz. giveawayoftheday'in sıkı takipçileri varsa günlük programı buraya yazabilirler memnun oluruz...

11 saat sonra bitecek ama bugün resimlere filigram yani imzanızı ekleyebileceğeniz bir program var.

washaq

Asistan
Reaksiyon puanı
9
@senar1st: teşekkürler :)
@cgrszone: birgün merkeze götürmesinlerde :D

washaq

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Bişe olmaz :) Ben satmıyorum ki :) Kendim kullanıyorum :)

en azından eser sahibinin hakkı yeniyor, hakkım varsa haram olsun, dünya sana zindan olsun, sende benim çektiğimi çek, diye bir şarkı bile yazılmıştır, hak önemli bir unsurdur ki, tabiki bunu sana anlatmak benim haddime değil :D :D sana iyi kullanmalar :))

Reaksiyon puanı
189
O cümleyi şu sebeple kurdum; satıp bir de adamların yaptığı şeyden gelir sağlamıyorum. Ceza elbet var ama satan adam kadar kullanan göze batmaz en azından :)

washaq

Asistan
Reaksiyon puanı
9
O cümleyi şu sebeple kurdum; satıp bir de adamların yaptığı şeyden gelir sağlamıyorum. Ceza elbet var ama satan adam kadar kullanan göze batmaz en azından :)

talep olmaz ise arz da olmaz; bir ürüne ya da servise talep olduğu sürece o piyasaya arz edilir. (adam smith'in iktisat modeli).