Her zaman kendime dert edincek bi'şey bulurum!..

Rqn Ltntp

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Hay Allah'ım ne güzel ya bugün eve mutlu bi şekilde geldim okulda, keyfim iyiydi ve bunun nedeninide pek anlayamadım, neyse 4 adet film+cips+ve en sevdiğim kupam ile çayımı aldım yanıma.. saat 14:45 di sanırım..

..5 saat sonra..2 film bitti+karnımda doymuştu. Sonra telefonum aklıma geldi.. aradım, bulamadm, öyle bi cnm sıkıldı ki..

Düşünüyorumda u*** illa hergün bişe olması lazım heralde, neyse gitti telefon, bugünde normal seyrine kavuştu!.. of..

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
İtiraflara taşındı. Bazı kelimeleri dikkatli kullanalım ayrıca.

Geçmiş olsun...

LaWa

Profesör
Reaksiyon puanı
47
İnsanların tümü sorunsuz hayat hayal eder ama böyle bir şey malum mümkün değildir.Sorunlar her ne kadar hoşumuza gitmese de ,hayatımız anlamlı kılan önemli noktalardır.
Misal laboratuvarda üretilen saf suyu içtiğinizde pek bir şey hissetmezsiniz,ama normalde sağlıklıdır ve gayet temizdir.
Öte yandan normal suyun içinde bir sürü bakteri vardır ama onu içtiğimizde diğer suya oranlagüzel, sağlıklı olmasa da daha hoşumuza gider.
Hayatın seyri özetle bu şekildedir.:)

Rqn Ltntp

Asistan
Reaksiyon puanı
10
geçmiş olsun :/

İnsanların tümü sorunsuz hayat hayal eder ama böyle bir şey malum mümkün değildir.Sorunlar her ne kadar hoşumuza gitmese de ,hayatımız anlamlı kılan önemli noktalardır.
Misal laboratuvarda üretilen saf suyu içtiğinizde pek bir şey hissetmezsiniz,ama normalde sağlıklıdır ve gayet temizdir.
Öte yandan normal suyun içinde bir sürü bakteri vardır ama onu içtiğimizde diğer suya oranlagüzel, sağlıklı olmasa da daha hoşumuza gider.
Hayatın seyri özetle bu şekildedir.:)

Buldum telefonu, sık gittiğim bi cafe vardı, orda düşürmüşüm. Cafe sahibi aradı telefonunu bulduk diye. ohh, hattım da içindeydi..

Ayrıca cevaplar için çok saolun.. Sana seviyoruz SDN ailesi =)

İSYAN-1

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Buldum telefonu, sık gittiğim bi cafe vardı, orda düşürmüşüm. Cafe sahibi aradı telefonunu bulduk diye. ohh, hattım da içindeydi..

Ayrıca cevaplar için çok saolun.. Sana seviyoruz SDN ailesi =)

geçmiş olsun bundan sonra telefonuna daha iyi bakarsın artık. Bu arada keşke modelinide yazsaydın yaşadığın sıkıntıyı anlamamıza yardımcı olurdu :closedeyes:

biz milletçe böleyiz işte acı tatlı herşeye bi espri yapmazsak olmaz

casper98

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya aynen...bna da çok oluyo.bakıyorum keyifler tam takır falan...bi iki saat sonra ya sinirlerimi bozacak bi b***** oluyo abicm,yda bn buluyorm dert edicek bişiler... :D brazda bnm anormalliğim bnce...ama neyse artık :D bn böyleyim deyip geçmek lazm..