Her yerde kayıtlıymışım meğer! o.O

berkant35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
aha... 5 dakkanız doldu ve hala yatmadınız. size şiir miir yok bu akşam.
itiraf zamanıı... son iki gecedir sdn e takılıp geyikte varılan son nokta üzerine azami bir pratik yapmış olduğumu düşünüyorum. hadi hayırlısı. sdn e ilk girdiğimizde ciddi bir konumumuz vardı. ama şimdi?? yazdığım mesajlarımı okuyorum da??? nerden nereye?yoksa gerçekten hasta mıyım? tamam, kabul. doktora gidelim. doktor nerde? yarın kaçta gidiyoz? yada akıllı olup dünyanın derdini çekeceğine deli ol dünya senin derdini çeksin diye doktora gitmesem mi? sabah ola hayrola.(bu arada itiraf kısmının bittiğini ve içten düşünme kısmına geldiğimizi hatırlatayım sayın okuyucu. aloo sana diyom okuyucu... anaa?? uyumuş. okuyucu da uyuduysa bu yazdıklarımı kim okuyo? yazıcı okuyodur)
ben daha 2 saat burdayım diyen sayın üye. gözlerin kan çanağına dönmüş. git yat. bu sana son ikazım. yoksa internet hattınız 1 aylığına devre dışı bırakılacaktır. (yeni ttnet servisi)
-kız sekreter. mesaj, yayınlanmak için belirlediğimiz standartlar seviyesine ulaştı mı?kızzz... aboovv... bu da uyumuş.

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
demek doktora gitmeyi kabul ettin

berkant35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bak kardeşim bu haksızlık ben kaç satır mesaj yazıyorum, tek satırla cevap geliyo. olmaz kardeşim. bak greve giderim anlatmak istediklerimi asgari harf ve kelimelerle anlatmaya çalışırım. böylece daha kolay prof olurum. ama kadir kıymet bilen yok ki? trooooyyy!! Trooooyyy! heeeyyy heyy? derdimizi dinleyen bi admine ulaşmak bu kadar zor mu?aslında kolay ama... geç vakitte şimdi rahatsız etmeyelim.

iol99

Profesör
Reaksiyon puanı
6
"berkant35'le uzun mesajlar" konu başlığı istiyorum. Uzun uzun ve rahat rahat saçmalayabileceğimiz bir konu başlığı olur. Dalga geçmiyorum ciddiyim. Şu an belli etmemekle birlikte aynı potansiyeli kendimde görüyorum. Aç konuyu gelirim ^^ Kriptograf ve birini daha bekliyorum bu başlığa, gelirse :) Kulağını öbür taraftan tutmayı sevenler ordusu :^)

Mavinin konu başlıktan saptı gitti zaten :)

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
biz şu başlığın adını doktora gitmemekte ısrar edenler diye değiştirsek iolcum ne dersin? :D

iol99

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Kız mavi uzun cümleler kurmak doktorluk bir durum değildir. Ben gayet iyi anlıyorum berkant'ı :P

Doktorluklar da hep bu başlığa mı gelmiş yoksa? :O Deli deliyi dakkada bulur lafı geldi aklıma :^) (:

berkant35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
kenara çekilin ve sakin olun.... korkmayın ve soğukkanlı olun...
berkant sdn e giriş yapıyor....
tamamdır... kafanıza göre takılabilirsiniz. giriş tamamlandı.doktorluk bi durum varmı bilmiyorum. varsada pek önemsemiyorum. kendimle barışığım çok şükür. beni destekleyen arkadaşlarda çıktığına göre yalnız değilim. ee bundan iyisi şamda kayısı. ben önemli değilim. önemli olan kardeşlik, paylaşmak, nezaket, karşılıklı anlayış, disiplin, seviyeli muhabbet vs vs. bütün mesele bu. ayrıca dikkatimi çeken bir konu da şudur: bilgi ve iletişim teknolojileri dergisi olan sdn nin forumunda bunca renkli karakter nasıl olduda bir araya geldi? ilginç değil mi?

iol99

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Berkan geyik son derece güzel, ama dediğim gibi ayrı bir başlık açmazsan konu kilit yiyecek :D

Uzatmıyorum, uzatamıyorum :O

ozancartman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ne gereksiz bi topic. çok çok eskilerdenim ben. troy'un toy oldugu zamanlardan..

forum bomboş insanlarla dolmuş