Her Şeyi Bilen Kadın, Devler Liginde Yarışıyor

Ecevit BIKTIM

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Her şeyi bilen kadın, Dünya GSMA Birliği Ödülleri'nin mobil reklamcılık kategorisinde dünya devleriyle birlikte yaklaşık 500 proje arasından sıyrılarak finale kaldı.

Lipton 'Her şeyi bilen kadın' kampanyası, Global Mobil Ödülleri'nde "En İyi Lokasyon Bazlı Mobil Reklam Kampanyası" kategorisinde büyük ödül için yarışacak.
İletişim sektörünün en prestijli organizasyonları arasında yer alan GSMA Birliği Ödülleri'ni kazanan projeler, 16 Şubat 2010 tarihinde Barselona'da gerçekleşecek olan Mobil Dünya Kongresi'nde açıklanacak.

lipton1265463884.jpg
www.herseyibilenkadin.com, yılın en başarılı internet kampanyalarından biri olmuştu.

Tüm dünyayı saran 20Q oyununu Lipton'a uyarlayan Rabarba'nın yarattığı www.herseyibilenkadin.comsitesinde tahmin ettiğiniz nesneleri bulmayan çalışan 'her şeyi bilen kadın'ı, ünlü tiyatrocu Şenay Gürler canlandırıyor.
İnternet sitesine girdiğinizde Lipton çayını yudumlarken karşınıza çıkan 'her şeyi bilen kadın', içinizden bir nesne tutmanızı istiyor ve 20 soru sonunda bu nesneyi bulmaya çalışıyor (En yaratıcı Sevgililer Günü Mesajı Kazanıyor).
UFO'dan elmaya, uzay mekiğinden yumurtaya kadar aklınızdan tuttuğunuz 'her şeyi bilen kadın' Lipton'undan bir yudum alıp, berrak zihni ile ziyaretçinin aklındaki cismi %90 başarıyla doğru tahmin ediyor.
:: www.herseyibilenkadin.com sizce yılın en başarılı internet kampanyalarından biri mi?
Yazan: Ecevit Bıktım
SDN - http://shiftdelete.net

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bence hak ediyor. :) Eğlenceli de.

zuvay nidya

Doçent
Reaksiyon puanı
8
yaa kadin hos tatli da benim numarami alip bana durmadan reklam gönder hee yok istemem sen numarani ver bana sana cicek göndereyim her gun.aslinda bu sirket cooook uyanik ama ben ondan daha coooooooooook uyangigim arkadas.insanlarin ilgisini guzel bayanla cek ve ekle,bende saf gibi oynayip sonra tel,adressimi vereyim sende beni bomba yagmuruna tut emi.yok kalsin kadin hem bilemedin.aklimdan ne gectigini bilemedin,bu oyunda ise yerler iki kere degisir.ilk önce kendisi bizi bu düsünceye getirir(iter) sonra oyunu degistirip ve hazir halde cevapla .böyle düsüncelere bak.yok istemem arkadas senin cay ini bardagini.bizim evde taze cayla demleniyor zaten gerek yok sallamali cayi.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Heheh kesinlikle hakediyor.Bu siteye bir akrabamla birlikte girdim her şeyi biliyordu.Bzim akraba ''usta seçtiğimiz kelimeyi söylemeyelim belki duyuyordur'' deyince yerlere yatmıştık..